سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر ریشه های معادله مشخصه مدل دوسیالی در مدلسازی عددی جریان های دوفازی گاز مایع

Publish Year: 1398
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 594
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISME24_032

Index date: 13 October 2019

تاثیر ریشه های معادله مشخصه مدل دوسیالی در مدلسازی عددی جریان های دوفازی گاز مایع abstract

در این مقاله، بر دو مدل مختلف از معادلات حاکم بر جریان های دوفازی لایه ای گاز مایع آنالیز هیپربولیکی انجام شده و ریشه های معادله مشخصه معادلات حاکم به منظور بدست آوردن طبیعت ریاضی معادلات بدست آمده اند. به دلیل فرضیه متفاوت عبارت تصحیح فشار بکار رفته در این دو مدل، آنالیز هیپربولیکی و طبیعت ریاضی آنها متمایز از همدیگر می باشد. برای حل عددی معادلات حاکم، ابتدا مقدار گام مکانی یعنی Ax تعیین می شود. چون روش عددی بکار گرفته شده، از دسته روش های صریح می باشند، بنابراین دارای شرط پایداری است و به شدت حساس به ریشه معادله مشخصه می باشد، با توجه به اینکه عدد کرانت- فردریچز- لوی ( At = CFL ) یک مقدار ثابت است، بنابراین، با یک مساله با گام زمانی متغیر مواجه می باشیم و ماکزیمم ریشه معادله مشخصه در تعیین گام زمانی بسیار موثر است. ابتدا با آنالیز هیپربولیکی مقدار Amax برای هر دو مدل بدست آمده است و با حل کننده های ریمنی، مساله نمونه شاک تیوب با سرعت نسبی بزرگ حل شده است. نتایج بدست آمده نشان می دهد که مدلی که فشار هیدرواستاتیک وزن ستون مایع را در نظر می گیرد، قابلیت بهتری در پیش بینی تغییرات فشار دارد و تطابق بهتری با حل تحلیلی دارد

تاثیر ریشه های معادله مشخصه مدل دوسیالی در مدلسازی عددی جریان های دوفازی گاز مایع authors

وحید شکری

ساری دانشگاه آزاداسلامی واحد ساری استادیار

محمد نقاش زادگان

استادیار دانشگاه گیلان

حسین ذوالفقاری عزیزی

دانشگاه گیلان بابل مربی

کاظم اسماعیلی

بابل دانشگاه آزاداسلامی واحد ساری

مقاله فارسی "تاثیر ریشه های معادله مشخصه مدل دوسیالی در مدلسازی عددی جریان های دوفازی گاز مایع" توسط وحید شکری، ساری دانشگاه آزاداسلامی واحد ساری استادیار؛ محمد نقاش زادگان، استادیار دانشگاه گیلان؛ حسین ذوالفقاری عزیزی، دانشگاه گیلان بابل مربی؛ کاظم اسماعیلی، بابل دانشگاه آزاداسلامی واحد ساری نوشته شده و در سال 1398 پس از تایید کمیته علمی بیست و چهارمین کنفرانس سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 21 مهر 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 594 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله، بر دو مدل مختلف از معادلات حاکم بر جریان های دوفازی لایه ای گاز مایع آنالیز هیپربولیکی انجام شده و ریشه های معادله مشخصه معادلات حاکم به منظور بدست آوردن طبیعت ریاضی معادلات بدست آمده اند. به دلیل فرضیه متفاوت عبارت تصحیح فشار بکار رفته در این دو مدل، آنالیز هیپربولیکی و طبیعت ریاضی آنها متمایز از ... .