سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی فرآیند حرارت دهی در جوشلب به لبلوله های پلیاتیلن و بررسی تاثیر فشار و دما بر روی کیفیت ظاهری و خواصمکانیکی جوش

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,326

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISME18_252

Index date: 22 June 2010

مدلسازی فرآیند حرارت دهی در جوشلب به لبلوله های پلیاتیلن و بررسی تاثیر فشار و دما بر روی کیفیت ظاهری و خواصمکانیکی جوش abstract

فرآیند جوش بات فیوژن یا لببهلب یکی از روشهای موثر درجوش لولههای پلیاتیلن میباشد. مرحله حرارتدهی مهمترین مرحله در این فرآیند جوش میباشد. در این مطالعه با هدف کاهش اندازه بید نهایی جوش، 8 آزمایش با شرایط مختلف دما و فشار و زمان یکسان برای هر مرحله از حرارت دهی تعریف شد. مدل عددی از فرآیند حرارتدهی با در نظر گرفتن شرایط فیزیکی حاکم در جوش در نرم-افزار تهیه شد و با نتایج تجربی حاصل از اندازهگیری دما و شکل بید مورد مقایسه قرار گرفت. برای بررسی کیفیت نهایی جوش و خواص مکانیکی جوش در آزمایشات، تمامی نمونهها با شرایط فشار یکسان، جوش داده شد و مقطعی از بید نهایی جوش و همچنین نمونههای تست کشش و تست ضربه از تمامی نمونهها مطابق با استاندارد، برای بررسی خواص مکانیکی تهیه شده و با هم مقایسه شده است.

مدلسازی فرآیند حرارت دهی در جوشلب به لبلوله های پلیاتیلن و بررسی تاثیر فشار و دما بر روی کیفیت ظاهری و خواصمکانیکی جوش Keywords:

مدلسازی فرآیند حرارت دهی در جوشلب به لبلوله های پلیاتیلن و بررسی تاثیر فشار و دما بر روی کیفیت ظاهری و خواصمکانیکی جوش authors

محمد ریاحی

دانشیار، دانشگاه علم و صنعت ایران

خلیل کوشایان

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه علم و صنعت ایران

محمد فرجی

دانشجوی دکترا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
M.O.Hehn. , "Analyse Experimenale et simulation thermomec anique du soudage ...
21 اردیبهشت ISME2010، 1389 ...
D.A.Grewell, A. Benatar, Joon B .Park., Plastics and Composites Welding ...
Potente, H., Michel, P., and Tappe, P. (1988). "The principles ...
Benkreira, H., Day, A.J., and Shillitoe, S. (1991b). :Butt fusion ...
ASTM D 2657-97. (1997). Standard practice for heat fusion joining ...
C. J. NONHOF, "Optimization of Hot Plate Welding for Series ...
K. Leskovics, M. Koll ar, P. B arczy , " ...
Benkreira H., Shillitoe S., Day AJ. "Modelling of the butt ...
A. S. WOOD, " Numerical simulation of the butt- fusion ...
Gueugnaut D, Hehn O., Vincent M., "Modeling of the phy ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدلسازی فرآیند حرارت دهی در جوشلب به لبلوله های پلیاتیلن و بررسی تاثیر فشار و دما بر روی کیفیت ظاهری و خواصمکانیکی جوش" توسط محمد ریاحی، دانشیار، دانشگاه علم و صنعت ایران؛ خلیل کوشایان، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه علم و صنعت ایران؛ محمد فرجی، دانشجوی دکترا نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی هجدهمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جوش لب به لب، فرآیند حرارت دهی، لولههای پلیاتیلن، خواص مکانیکی هستند. این مقاله در تاریخ 1 تیر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1326 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فرآیند جوش بات فیوژن یا لببهلب یکی از روشهای موثر درجوش لولههای پلیاتیلن میباشد. مرحله حرارتدهی مهمترین مرحله در این فرآیند جوش میباشد. در این مطالعه با هدف کاهش اندازه بید نهایی جوش، 8 آزمایش با شرایط مختلف دما و فشار و زمان یکسان برای هر مرحله از حرارت دهی تعریف شد. مدل عددی از فرآیند حرارتدهی با در ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی جوشکاری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی فرآیند حرارت دهی در جوشلب به لبلوله های پلیاتیلن و بررسی تاثیر فشار و دما بر روی کیفیت ظاهری و خواصمکانیکی جوش با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.