سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عملکرد حرارتی یک هوا گرم کن خورشیدی در شرایط مختلف

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,533

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISME18_325

Index date: 22 June 2010

بررسی عملکرد حرارتی یک هوا گرم کن خورشیدی در شرایط مختلف abstract

در این مقاله نوع جدیدی از گرد آورنده های جابجایی اجباری طراحی و ساخته شده که در آنها از سطوح موج دار بهره گرفته می شود. صفحه زیرین این گرد آورنده، موج دارV) شکل بوده در حالی که زیر سطح جاذب آن دیوارک هایی مستطیلی شکل، برای هدایت جریان قرار گرفته است. هدف از کاربرد همزمان سطوح موج دار و دیوارک های ذکر شده، افزایش میزان آشفتگی در رژیم سیال وشکستن زیر لایه لزج می باشد که این امر سبب افزایش چشم گیر میزان انتقال حرارت و بازده حرارتی دستگاه نسبت به دستگاه های مشابه می گردد. دبی جرمی سیال در درون گرد آورنده توسط یک فن سانتریفیوژ بین 0.003 kg/s و 0.01kg/s تنظیم شده است. (عدد رینولدز در درون کانال بین 1000 تا 3500 متغیر می باشد). 45 و 90 درجه برای ارزیابی دستگاه ، زوایای مختلفی از جمله 30 انتخاب گردیده و رابطه جدیدی برای عدد ناسلت و بر حسب رینولدز پیشنهاد شده است که عملکرد حرارتی دستگاه را با دقت خوبی پیش بینی می کند. نتایج این تحقیق نشان می دهند که مقدار عدد ناسلت در این دستگاه، در حدود 5 برابر دستگاه های مشابه دارای کانال مسطح بوده که این امر مبین افزایش چشم گیر میزان انتقال حرارت در این دستگاه می باشد. در این مقاله همچنین بازده حرارتی گرد آورنده مورد نظر محاسبه و با مقادیر سایر تحقیقات پیشین مقایسه شده است. تاثیر پارامتر های مختلف از جمله دمای محیط، زاویه دستگاه و میزان تابش خورشید نیز بر روی عملکرد دستگاه نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

بررسی عملکرد حرارتی یک هوا گرم کن خورشیدی در شرایط مختلف Keywords:

بررسی عملکرد حرارتی یک هوا گرم کن خورشیدی در شرایط مختلف authors

نادر رهبر

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

محمد جوادی نیاآذری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

پژمان ظهوریان ایزدی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Dickson, W. C., Cheremisinoff, P. N., 1980. Solar energy technology ...
Saini, R. P., Verma, J., 2008." Heat Transfer and Friction ...
Aharwal, K. R., Gandhi, B. K., Saini, J.S., 2007. H ...
"Experimental _ _ Rib Arrangement in a Rectangular Duct of ...
Mittal, M. K., Varun, Saini, R. P., Singal, S. K., ...
Gao, W., Lin, W., Liu, T., Xia, C., Analytical And ...
_ _ and experimental study on free convection in air ...
Hatami, N., Bahadorinejad, M., 2008. " Experimental D etermination of ...
_ _ J.S., 2001. «Thermo- Hydraulic Performance of Solar Air ...
_ _ _ _ Energy, 29, pp.1489-1501. ...
Yeh, H.M., Ho, C.D., 2009. "Effect Of External Recycle On ...
Thakur, N.S., Saini, J.S, Solanki, S.C., , 2003." Heat Transfer ...
Sopian, K., Alghoul, M.A., Alfegi, E.M., Sulaiman, M.Y., Musa, E.A., ...
Sieder, E. N., Tate, G.E., 1 93 6."Introduction to Engineering ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی عملکرد حرارتی یک هوا گرم کن خورشیدی در شرایط مختلف" توسط نادر رهبر، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان؛ محمد جوادی نیاآذری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان؛ پژمان ظهوریان ایزدی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی هجدهمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گرد آورنده تخت خورشیدی، سطوح موج دار،دیوارک هدایت جریان، هواگرمکن خورشیدی، افزایش کارایی هستند. این مقاله در تاریخ 1 تیر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1533 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله نوع جدیدی از گرد آورنده های جابجایی اجباری طراحی و ساخته شده که در آنها از سطوح موج دار بهره گرفته می شود. صفحه زیرین این گرد آورنده، موج دارV) شکل بوده در حالی که زیر سطح جاذب آن دیوارک هایی مستطیلی شکل، برای هدایت جریان قرار گرفته است. هدف از کاربرد همزمان سطوح موج دار ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عملکرد حرارتی یک هوا گرم کن خورشیدی در شرایط مختلف با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.