سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

خطوط لوله مدفون و تاثیر زلزله بر آن

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,286

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCT03_015

Index date: 26 June 2010

خطوط لوله مدفون و تاثیر زلزله بر آن abstract

خطوط و شبکه لوله های مدفون به عنوان قسمتی از یک شبکه شریان حیاتی محسوب می گردند شریان حیاتی عبارت است از سازه هایی که زندگی جوامع شهری به آنها وابستگی زیادی دارد و عملکرد نامناسب آنها باعث عملکرد بد زندگی شهری می شود مشخصه ای که یک شریان حیاتی را از دیگر سازه ها متمایز می سازد امتداد یافتن آن به موازات زمین و طویل بودن یک بعد آن نسبت به سایر ابعاد خود می باشد این خصوصیات باعث گستردگی و گذر از یک ناحیه جغرافیایی وسیع می شود و شریان حیاتی را با خطرات لرزه ای بسیار و شرایط گوناگون خاک مواجه می سازد. دراین مقاله رفتا ر خطوط لوله مدفو تحت اثر زلزله مورد بررسی قرار گرفته است.

خطوط لوله مدفون و تاثیر زلزله بر آن Keywords:

خطوط لوله مدفون و تاثیر زلزله بر آن authors

علی پوراربابی

کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی زا

محمد نجمایی

دکترای عمران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
وراربابی، ع. و نجمایی، م.ه 1383، "بررسی /ثرات زلزله بر ...
_ 1376، "رهنمودهایی برای طراحی لرزه ای خطوط لوله نفت ...
حسینی، م. و مقاریان، م.، 1378، "مطالعه تحلیلی یک خط ...
_ 137 برسی رفتار لوله های مدفون در مناطق زلزله ...
Bouabid, J., O'rourke, M.J, 1994, "Seismic Vulnerabillity Of Concrete Pipelines, ...
J1-J1 Earthquake Taiwan- Investigation Into Damage To Civil 1991 theء ...
Proceedings of the _ Conference _ Seismic Retrofitting, Tabriz, Iran, ...
Kagami, H., 1999, ، :Reconna issance Report On The 1999 ...
Moser, A.P. 2001, _ Buried Pipe Design(2nd Edition) _ Mcgraw-Hill. ...
O rourke, M.J, 1995, :Seismic Behavior Of Buried Pipeline Components:A ...
TH European Conf. On Earthquake Eng., Rotterdam, PP. 2153. ...
Ru, L..Wang, L, 1990, "Performance Of Water Pipeline Systems From ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "خطوط لوله مدفون و تاثیر زلزله بر آن" توسط علی پوراربابی، کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی زا؛ محمد نجمایی، دکترای عمران نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی مقاوم سازی لرزه ای پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شریان حیاتی، لوله مدفون، خطرات لرزه ای، مدهای گسیختگی هستند. این مقاله در تاریخ 5 تیر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1286 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خطوط و شبکه لوله های مدفون به عنوان قسمتی از یک شبکه شریان حیاتی محسوب می گردند شریان حیاتی عبارت است از سازه هایی که زندگی جوامع شهری به آنها وابستگی زیادی دارد و عملکرد نامناسب آنها باعث عملکرد بد زندگی شهری می شود مشخصه ای که یک شریان حیاتی را از دیگر سازه ها متمایز می سازد امتداد یافتن ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله خطوط لوله مدفون و تاثیر زلزله بر آن با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.