ارائه مدلی برای جانشین پروری در خلبانی و آموزش خلبانی در نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران (مطالعه موردی دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری)

Publish Year: 1398
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 778

This Paper With 20 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SPRCR01_011

تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1398

Abstract:

بنابر فرموده مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و تاکید ایشان بر توسعه علم و پژوهش که از آن به عنوان آشکارترین وسیله عزت و قدرت یک کشور یاد فرموده اند، پژوهشی صورت گرفته که بتوان در راستای فرمایشات معظم له از آن استفاده نمود. این پژوهش در محور زیست بوم سازمانی، علمی و نظامی در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب صورت گرفته است. زمینه پژوهش انجام شده در نیروی هوایی ارتش ج.ا.ا و با مطالعه موردی دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری می باشد. هدف اصلی این پژوهش، چگونگی انتقال موفقیت آمیز مدیریت به نسل بعدی و نقش نسل فعلی در روند جانشینی می باشد. همچنین این پژوهش مدلی جدید برای انتخاب افراد و ارجحیت آن ها برای جانشین شدن را ارائه می نماید. روش این پژوهش جمع آوری اطلاعات از طریق پرسشنامه، استخراج داده های کیفی، مطالعه مطالعات و مدل های قبلی، ارائه مدلی جدید برای جانشینی ، استفاده از روش فازی مثلثی برای تبدیل داده های کیفی به داده های کمی و استفاده از روش تاپسیس فازی برای اولویت بندی افراد برای ورود و جانشینی می باشد که به موجب آن با ارائه مدلی جدید و چند مرحله ای و با در نظر گرفتن نقش مدیریت دانش و انتقال آن به نسل بعدی، بتوان برنامه جانشین پروری را در سازمان پیاده نمود. از یافته های پژوهش می توان به نبود برنامه مدون جانشینی در نهاد یاد شده و همچنین به دست آوردن معیارهای مهم برای جانشینی از نظر نسل فعلی اشاره نمود. در نهایت، مدلی برای جانشینی در این سازمان ها ارائه شده است.

Keywords:

بیانیه گام دوم انقلاب. دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری , ورود نسل جدید , جانشینی نسل جدید , مدل جانشینی

Authors

سیدمیلاد حسینی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش برنامه ریزی سیستم های کلان، دانشکده مهندسی صنایع و سیستم ها، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، ایران

حمیدرضا ضرغامی

استادیار دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری، دکتری مهندسی صنایع، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران، ایران

جواد زروندی

استادیار دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری، دکتری مطالعات تطبیقی، دانشگاه قم، قم، ایران