سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ساخت یک جاذب آبگریز مقرون به صرفه به منظور جداسازی مواد آلی و آلودگی های نفتی از آب

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,165

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CLEANENERGY06_134

Index date: 22 December 2019

ساخت یک جاذب آبگریز مقرون به صرفه به منظور جداسازی مواد آلی و آلودگی های نفتی از آب abstract

در مطالعه صورت گرفته، از یک محیط اسفنج پوشش داده شده به وسیله نانوذرات به عنوان یک فیلتر برای حذف آلودگی نفتی از آب استفاده شد.برای دستیابی به این هدف، یک اسفنج پلی اورتان به عنوان جاذب انتخاب شد. اسفنج پلیاورتان پوشش داده نشده، آب و نفت را به طور همزمان جذب میکند. با استفاده از نانوذرات سیلیکای عامل دار شده با TMCS به عنوان ذرات اصلاح کننده سطح و همچنین فنول فرمالدهیدرزین به عنوان ماده چسباننده، ترشوندگی جاذب از حالت خنثی به حالت شدیدا آبگریز تغییر پیدا کرد. پس از پوششدهی جاذب، آزمایشهای اندازه گیری زاویه تماس و اندازه گیری میزان جذب انجام شد. نتایج به دست آمده بیانگر کاهش سرعت جذب مواد آلی در جاذب از 5 ثانیه به کمتر از 0/5 ثانیه بود. همچنین نتایج اندازه گیری زاویه تماس نشان دهنده افزایش زاویه تماس قطره آب با سطح از 74° به 133° بود. این اسفنج قادر به جذب خودبه خودی فاز آلی بوده و میتواند به عنوان یک فیلتر برای حذف آلودگی نفتی از آب مورد استفاده قرار بگیرد. علاوه بر موارد ذکر شده، روش پوشش دهی نیز یک موضوع چالش برانگیز است. در این مطالعه، از روش غوطه وری به عنوان یک روش کاربردی و مقرون به صرفه برای پوشش دهی استفاده شد.

ساخت یک جاذب آبگریز مقرون به صرفه به منظور جداسازی مواد آلی و آلودگی های نفتی از آب Keywords:

ساخت یک جاذب آبگریز مقرون به صرفه به منظور جداسازی مواد آلی و آلودگی های نفتی از آب authors

عبدالرضا کاظمی آبادشاپوری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نفت مخازن، مرکز ازدیاد برداشت از مخازن نفتی، پژوهشکده ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز، دانشگاه شیراز

علی اصغر پارسایی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش طراحی فرآیندهای جداسازی، دانشکده فنی فومن، دانشگاه تهران، فومن

مسعود ریاضی

دانشیار دانشگاه شیراز، مرکز ازدیاد برداشت از مخازن نفتی، پژوهشکده ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز، دانشگاه شیراز

محمدرضا ملایری

استاد دانشگاه شیراز، مرکز ازدیاد برداشت از مخازن نفتی، پژوهشکده ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز، دانشگاه شیراز

مقاله فارسی "ساخت یک جاذب آبگریز مقرون به صرفه به منظور جداسازی مواد آلی و آلودگی های نفتی از آب" توسط عبدالرضا کاظمی آبادشاپوری، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نفت مخازن، مرکز ازدیاد برداشت از مخازن نفتی، پژوهشکده ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز، دانشگاه شیراز؛ علی اصغر پارسایی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش طراحی فرآیندهای جداسازی، دانشکده فنی فومن، دانشگاه تهران، فومن؛ مسعود ریاضی، دانشیار دانشگاه شیراز، مرکز ازدیاد برداشت از مخازن نفتی، پژوهشکده ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز، دانشگاه شیراز؛ محمدرضا ملایری، استاد دانشگاه شیراز، مرکز ازدیاد برداشت از مخازن نفتی، پژوهشکده ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز، دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس سالیانه انرژی پاک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جاذب، آبگریز، آلودگی نفتی، جداسازی هستند. این مقاله در تاریخ 1 دی 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1165 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در مطالعه صورت گرفته، از یک محیط اسفنج پوشش داده شده به وسیله نانوذرات به عنوان یک فیلتر برای حذف آلودگی نفتی از آب استفاده شد.برای دستیابی به این هدف، یک اسفنج پلی اورتان به عنوان جاذب انتخاب شد. اسفنج پلیاورتان پوشش داده نشده، آب و نفت را به طور همزمان جذب میکند. با استفاده از نانوذرات سیلیکای عامل دار ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ساخت یک جاذب آبگریز مقرون به صرفه به منظور جداسازی مواد آلی و آلودگی های نفتی از آب با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.