سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سیمای عرفانی امام علی (ع) در نهج البلاغه

Publish Year: 1398
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,416

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MPCONF05_008

Index date: 29 December 2019

سیمای عرفانی امام علی (ع) در نهج البلاغه abstract

ادبیات پیوندی ناگسستنی با عرفان دارد؛ به گونه ای که زیربنای بسیاری از آثار ادبی ما عرفان است. امام علی (علیه السلام) نمونه کامل عرفان عملی است که شخصیت عرفانی او را از سخنان برجای مانده در نهج البلاغه که اثری گرانقدر و گنجینه ای پر ارزش از وی می باشد، می توان شناخت. علی (علیه السلام) تجسم حقیقت عرفان است و نهج البلاغه که مفاهیم ناب عرفانی در آن متبلور است، سیمای این عارف بزرگ را به ما نشان می دهد. در این پژوهش ابتدا به شخصیت امام علی (علیه السلام) و اثر گرانسنگ نهج البلاغه میپردازیم، سپس به مساله عرفان در نهج البلاغه خواهیم پرداخت و بیانات عرفانی امام علی (علیه السلام) را مورد بررسی قرار می دهیم.

سیمای عرفانی امام علی (ع) در نهج البلاغه Keywords:

سیمای عرفانی امام علی (ع) در نهج البلاغه authors

سیدعلی مستجاب الدعواتی

دانشجوی دکتری عرفان و تصوف، دانشگاه سمنان

علی محمدی فر

دانش آموخته کارشناسی ارشد فقه و حقوق اسلامی، دانشگاه شاهد

مقاله فارسی "سیمای عرفانی امام علی (ع) در نهج البلاغه" توسط سیدعلی مستجاب الدعواتی، دانشجوی دکتری عرفان و تصوف، دانشگاه سمنان؛ علی محمدی فر، دانش آموخته کارشناسی ارشد فقه و حقوق اسلامی، دانشگاه شاهد نوشته شده و در سال 1398 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم انسانی،اقتصاد و حسابداری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله امام علی، نهج البلاغه، عرفان، عرفان عملی، سلوک عرفانی هستند. این مقاله در تاریخ 8 دی 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1416 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ادبیات پیوندی ناگسستنی با عرفان دارد؛ به گونه ای که زیربنای بسیاری از آثار ادبی ما عرفان است. امام علی (علیه السلام) نمونه کامل عرفان عملی است که شخصیت عرفانی او را از سخنان برجای مانده در نهج البلاغه که اثری گرانقدر و گنجینه ای پر ارزش از وی می باشد، می توان شناخت. علی (علیه السلام) تجسم حقیقت عرفان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سیمای عرفانی امام علی (ع) در نهج البلاغه با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.