سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از مدل میکرولیز برای بررسی حساسیت اراضی به فرسایش بادی در بخشی از باغهای پسته ی شهرستان انار

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,568

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PWSWM01_172

Index date: 18 July 2010

استفاده از مدل میکرولیز برای بررسی حساسیت اراضی به فرسایش بادی در بخشی از باغهای پسته ی شهرستان انار abstract

تعیین حساسیت خاک به فرسایش بادی در مناطق خشک اولین گام در کنترل آن می باشد که تحت تاثیر عواملی چون خصوصیات خاک و مدیریت اراضی است پژوهش حاضر با هدف کاربرد مدل میکرولیز برای تعیین حساسیت به فرسایش بادی بخشی از اراضی باغهای پسته ی شهرستان انار انجام پذیرفت. برای اینمنظور تعداد 20 پروفیل خاک به روش تصادفی در باغهای منطقه ی مطالعاتی حفر و تشریح گردید. سپس از تمامی افقهای ژنتیکی هرکدام از پروفیل ها نمونه برداری صورت گرفت و آزمایشهای فیزیکی و شیمیایی معمول برروی آنها با استفاده از روشهای استاندارد ازمایشگاهی انجام شد. بعلاوه اطلاعات اقلیمی منطقه و مدیریت زراعی هریک از باغها جمع آوری و به مدل مزبور معرفی شد.

استفاده از مدل میکرولیز برای بررسی حساسیت اراضی به فرسایش بادی در بخشی از باغهای پسته ی شهرستان انار Keywords:

استفاده از مدل میکرولیز برای بررسی حساسیت اراضی به فرسایش بادی در بخشی از باغهای پسته ی شهرستان انار authors

اردوان کمالی

استادیار گروه خاکشناسی دانشگاه ولی عصر(عج)

عیسی اسفندیارپور بروجنی

استادیار گروه خاکشناسی

مهدی ضیاءالدینی

استادیار گروه گیاه پزشکی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
الین کنفرانس بین‌المللی مدلسازی گیاه، آب، خاک و هوا مرکبین‌المللی ...
این کنفرانس بین‌المللی مدلسازی گیاه، آب، خاک و هوا مرکین‌الملی ...
الین کنفرانس بین‌المللی مدلسازی گیاه، آب، خاک و هوا مرکبین‌المللی ...
Crompvoets, J.W., Mayol, F., De la Rosa, D., 1994. An ...
Darwish Kh.M., Wahba, M.M., Awad, F., 2006. Agricultural soil suitability ...
De la Rosa D., Mayol F., Diaz-Pereira E., Fernandez M., ...
FAO, 1976. A framework for land evaluation. Soils Bulletin No. ...
Kelgenbaeva K. 2002. Adaptation of a mediterranean land suitability model ...
Kutter, A. , Nachtergaele, F. O., Verheye, W. H. 1997. ...
Shim, J.P., Warkentin, M., Courtney, J.F., Power, D. Sharda, R. ...
Wahba M.M., Darwish K.M., Awad F. 2007. Suitability of specific ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از مدل میکرولیز برای بررسی حساسیت اراضی به فرسایش بادی در بخشی از باغهای پسته ی شهرستان انار" توسط اردوان کمالی، استادیار گروه خاکشناسی دانشگاه ولی عصر(عج)؛ عیسی اسفندیارپور بروجنی، استادیار گروه خاکشناسی؛ مهدی ضیاءالدینی، استادیار گروه گیاه پزشکی نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی مدلسازی گیاه، آب، خاک و هوا پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پسته، تخریب پذیری اراضی، فرسایش بادی، مدل میکرولیز، منطقه ی خشک هستند. این مقاله در تاریخ 27 تیر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1568 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تعیین حساسیت خاک به فرسایش بادی در مناطق خشک اولین گام در کنترل آن می باشد که تحت تاثیر عواملی چون خصوصیات خاک و مدیریت اراضی است پژوهش حاضر با هدف کاربرد مدل میکرولیز برای تعیین حساسیت به فرسایش بادی بخشی از اراضی باغهای پسته ی شهرستان انار انجام پذیرفت. برای اینمنظور تعداد 20 پروفیل خاک به روش تصادفی در ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی پسته طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از مدل میکرولیز برای بررسی حساسیت اراضی به فرسایش بادی در بخشی از باغهای پسته ی شهرستان انار با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.