سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین محدوده آسایش اقلیمی با رویکرد فن آوری اطلاعات جهت اکوتوریسم در آذربایجان غربی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,556

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IAEEECHB01_023

Index date: 23 July 2010

تعیین محدوده آسایش اقلیمی با رویکرد فن آوری اطلاعات جهت اکوتوریسم در آذربایجان غربی abstract

ترکیب مطلوبی از دمای هوا، مقدار رطوبت نسبی و جریان هوا، محدوده مشخصی را ارائه می کند که اکثریت افراد در آن محدوده احساس آسایش می کنند که این منطقه را منطقه آسایش و بعبارت دیگر آسایش بیوکلیمایی می نامند. برای مطالعه زیست هواشناسی و زیست اقلیم شناسی و فن آوری های اطلاعاتی ملزوم این مطالعات، از طرف دانشمندان شاخصهای متعددی ارائه شده است که امروزه در مطالعات آب و هواشناسی توریسم مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطالعه با استفاده از فن آوری اطلاعاتی ملزوم شاخص بیکر و شاخص اولگی محدوده آسایش بیوکلیمایی با تحلیل و ارزیابی داده های آماری مبتنی بر اطلاعات عناصر اقلیمی بدست آمده از ایستگاه سینوپتیک استان آذربایجان غربی مشخص گردید. بررسی ها نشان داد که مقادیر بدست آمده از هر دو شاخص، نشانگر قرار گرفتن محدوده آسایش بیوکلیمایی در ماههای گرم سال می باشد. این پژوهش بر آن است تا با استفاده از مدلهای ارائه شده در زمینه محدوده آسایش بیوکلیمیای انسانی، و استناد به فاکتورهای اقلیمی همچون باد، دما و رطوبت به تعیین محدوده آسایش اقلیمی در این منطقه دست یابد تا ملاک مستندی برای اکوتوریسم در این محدوده جغرافیایی باشد.

تعیین محدوده آسایش اقلیمی با رویکرد فن آوری اطلاعات جهت اکوتوریسم در آذربایجان غربی Keywords:

تعیین محدوده آسایش اقلیمی با رویکرد فن آوری اطلاعات جهت اکوتوریسم در آذربایجان غربی authors

اتابک محسن نژاد

دانشگاه پیام نور تهران

بهروز عبادزاده

مدیر نظارت و ارزیابی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور

سیدمحمد شبیری

مدیر آموزش سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جهانبخش اصل، سعید: «ارزیابی زیست اقلیم انسانی تبریز و نیازهای ...
ذولفقاری، حسن: «تعیین تقویم زمانی مناسب برای گردش تبریز با ...
رازجویان، محمود: «آسایش به وسیله معماری همساز با اقلیم» انتشارات ...
کاویانی، محمدرضا: برسی و تهیه نقشه زیست اقلیم انسانی ایران» ...
کسمائی، مرتضی: «اقلیم و معماری» شرکت خانه سازی ایران، .1372 ...
محمدی، حسین: «آب و هواشناشی کاربردی» انتشارات دانشگاه تهران، .1372 ...
واتسون، دانلند: «طراحی اقلیمی» مترجم: وحید قبادیان، انتشارات دانشگاه تهران، ...
Hamiltion. M _ The impact of climate change on tourism ...
Matzarakis. A: _ climate. Thermal comfort and tourism" Meteorological Institute, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین محدوده آسایش اقلیمی با رویکرد فن آوری اطلاعات جهت اکوتوریسم در آذربایجان غربی" توسط اتابک محسن نژاد، دانشگاه پیام نور تهران؛ بهروز عبادزاده، مدیر نظارت و ارزیابی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور؛ سیدمحمد شبیری، مدیر آموزش سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش متخصصین برق و کامپیوتر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آسایش حرارتی، شاخص بیکر، شاخص اولگی، داده های سینوپتیک، اکوتوریسم هستند. این مقاله در تاریخ 1 مرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2556 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ترکیب مطلوبی از دمای هوا، مقدار رطوبت نسبی و جریان هوا، محدوده مشخصی را ارائه می کند که اکثریت افراد در آن محدوده احساس آسایش می کنند که این منطقه را منطقه آسایش و بعبارت دیگر آسایش بیوکلیمایی می نامند. برای مطالعه زیست هواشناسی و زیست اقلیم شناسی و فن آوری های اطلاعاتی ملزوم این مطالعات، از طرف دانشمندان شاخصهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین محدوده آسایش اقلیمی با رویکرد فن آوری اطلاعات جهت اکوتوریسم در آذربایجان غربی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.