سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی وجوه اشتراک و افتراق دیدگاه های رید، وست بری و شوآب از برنامه درسی فکورانه و دلالت های آن بر عناصر برنامه درسی

Publish Year: 1398
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 659

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCTCU02_074

Index date: 29 January 2020

بررسی وجوه اشتراک و افتراق دیدگاه های رید، وست بری و شوآب از برنامه درسی فکورانه و دلالت های آن بر عناصر برنامه درسی abstract

هدف اصلی از نگارش این مقاله، معرفی دیدگاه های صاحبنظران حوزه برنامه درسی در رابطه با برنامه درسی فکورانه است. افرادی همچون رید، وست بری و شوآب در این زمینه قلم ورزی داشته اند. پس از بررسی وجوه اشتراک و افتراق نظریات هر یک از این افراد، به بررسی دلالت های برنامه درسی فکورانه بر هر یک از عناصر برنامه درسی پرداخته شده است. این رویکرد معتقد است که ذینفعان، ذیمنصبان، ذینفوذان، ذیحقان، ذیربط و ذیصلاحان و به عبارتی همگان و عموم افراد جامعه اعم از والدین، سیاستمداران، انجمن ها و گروه های سیاسی و اجتماعی و فرهنگی، رهبران تجاری، معلمان و یا مدیران و حتی دانش آموزان در ساخت و شور و بررسی برنامه درسی حق مشارکت و دخالت دارند. سوال اصلی این است که این دیدگاه نسبت به اهداف و آرمان های تعلیم و تربیت، فراگیر، یادگیری، آموزش و روش تدریس، محیط یادگیری یا مکان، معلم، محتوا، فرایند برنامه ریزی درسی و ارزشیابی چه دلالت هایی می تواند داشته باشد و ویژگی های هر یک از این عناصر در برنامه درسی فکورانه چگونه خواهد بود در انتها این رویکرد مورد نقد نقد قرار گرفته و محاسن و محدودیت های آن تشریح شده است.

بررسی وجوه اشتراک و افتراق دیدگاه های رید، وست بری و شوآب از برنامه درسی فکورانه و دلالت های آن بر عناصر برنامه درسی Keywords:

بررسی وجوه اشتراک و افتراق دیدگاه های رید، وست بری و شوآب از برنامه درسی فکورانه و دلالت های آن بر عناصر برنامه درسی authors

حسین حسنی

مدرس دانشگاه فرهنگیان استان همدان

مقاله فارسی "بررسی وجوه اشتراک و افتراق دیدگاه های رید، وست بری و شوآب از برنامه درسی فکورانه و دلالت های آن بر عناصر برنامه درسی" توسط حسین حسنی، مدرس دانشگاه فرهنگیان استان همدان نوشته شده و در سال 1398 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی تحول در برنامه درسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله برنامه درسی، عناصر، فکورانه هستند. این مقاله در تاریخ 9 بهمن 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 659 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف اصلی از نگارش این مقاله، معرفی دیدگاه های صاحبنظران حوزه برنامه درسی در رابطه با برنامه درسی فکورانه است. افرادی همچون رید، وست بری و شوآب در این زمینه قلم ورزی داشته اند. پس از بررسی وجوه اشتراک و افتراق نظریات هر یک از این افراد، به بررسی دلالت های برنامه درسی فکورانه بر هر یک از عناصر برنامه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی وجوه اشتراک و افتراق دیدگاه های رید، وست بری و شوآب از برنامه درسی فکورانه و دلالت های آن بر عناصر برنامه درسی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.