سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر شوری بر جوانه زنی شش ژنوتیپ بزرک

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,355

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NOILP01_261

Index date: 30 July 2010

اثر شوری بر جوانه زنی شش ژنوتیپ بزرک abstract

بزرک (Linum usitatissimum L.) یکی از گیاهان دانه روغنی است که دانه آن دارای 40 تا 45 درصد روغن میباشد. مطالعه واکنشهای فیزیولوژیک ژنوتیپهای مختلف بزرک به تنش شوری میتواند به شناسایی مکانیسمهای موثر در مقاومت به شوری کمک کند. در این راستا واکنش شش ژنوتیپ بزرک نسبت به چهار سطح شوری شامل 0، 40، 80 و 120 میلی مولار کلرید سدیم در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار در رابطه با صفات درصد و سرعت جوانه زنی، طول ریشهچه و ساقه چه مورد بررسی قرار گرفت. به جز ژنوتیپهای C1 وخراسان درصد جوانه زنی بقیه ژنوتیپ ها در سطح چهارم تنش کاهش یافت. ژنوتیپ C3 بیشترین کاهش و ژنوتیپ خراسان کمترین کاهش سرعت جوانه زنی را نشان داد. ژنوتیپهای C1، خراسان و 33 کمترین کاهش طول ریشهچه وساقهچه را داشتند و ژنوتیپ 33 و B بیشترین کاهش طول ریشهچه و ساقهچه را نشان دادند. این نتایج نشان دهنده تحمل نسبی ژنوتیپ خراسان و 33 وحساسیت نسبی ژنوتیپ C3 به شوری در مرحله جوانهزنی میباشد ونیاز به مطالعه این ژنوتیپها در سایر مراحل رشد وجود دارد.

اثر شوری بر جوانه زنی شش ژنوتیپ بزرک Keywords:

اثر شوری بر جوانه زنی شش ژنوتیپ بزرک authors

اعظم کدخدایی

دانشجوی کارشناسی ارشد زراعتو اصلاح نباتاتدانشگاه صنعتی اصفهان

مریم شیرانی

دانشجوی کارشناسی ارشد زراعتو اصلاح نباتاتدانشگاه صنعتی اصفهان

پرویز احسان زاده

استادیار زراعتو اصلاح نباتاتدانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احتشامی. . و م. چائی چی، 1374. اثر شوری بر ...
Robinson, D. L, A. K. Dobrenz, and S.E. Smith. 1986. ...
Ayres, A. D. J. W. Brown and . N. Wadleigh. ...
Kayani, S. A., H. Nagvi and I. P. Ting. 1990. ...
munns, R. and A. Termaat.198. Whole -plant responses to salinity. ...
singh, K. N., D. K. Sharma and R K. Chillar. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر شوری بر جوانه زنی شش ژنوتیپ بزرک" توسط اعظم کدخدایی، دانشجوی کارشناسی ارشد زراعتو اصلاح نباتاتدانشگاه صنعتی اصفهان؛ مریم شیرانی، دانشجوی کارشناسی ارشد زراعتو اصلاح نباتاتدانشگاه صنعتی اصفهان؛ پرویز احسان زاده، استادیار زراعتو اصلاح نباتاتدانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی دانه های روغنی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بزرک ، تنش شوری، درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی ، طول ساقه چه، طول ریشه چه هستند. این مقاله در تاریخ 8 مرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1355 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بزرک (Linum usitatissimum L.) یکی از گیاهان دانه روغنی است که دانه آن دارای 40 تا 45 درصد روغن میباشد. مطالعه واکنشهای فیزیولوژیک ژنوتیپهای مختلف بزرک به تنش شوری میتواند به شناسایی مکانیسمهای موثر در مقاومت به شوری کمک کند. در این راستا واکنش شش ژنوتیپ بزرک نسبت به چهار سطح شوری شامل 0، 40، 80 و 120 میلی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تنش شوری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله اثر شوری بر جوانه زنی شش ژنوتیپ بزرک با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.