سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تغییرات فعالیت لیپوکسی ژناز و سیلیمارین در ریشه های مویین گیاه خارمریم (Silybum marianum) تحریک شده با عصاره مخمر

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,191

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BAGHBANI06_239

Index date: 17 August 2010

بررسی تغییرات فعالیت لیپوکسی ژناز و سیلیمارین در ریشه های مویین گیاه خارمریم (Silybum marianum) تحریک شده با عصاره مخمر abstract

تولید سیلیمارین در کشت ریشه های مویین گیاه خارمریم (Silybum marianum L. Gaertn) در حضور عصاره مخمر تحریک می شود. سیلیمارین ترکیبی از فلاونولیگنان های مختلف است که از دانه های گیاه خار مریم استخراج می گردد. فعالیت آنزیم لیپوکسی ژنار که یک آنزیم مهم د رمسیر اکتادکانویید در جاسمونات است نیز در طی تحریک ریشه های مزبور با عصاره مخمر تحریک می شود. ریشه های مویین با استفاده از آلوده سازی قطعات جداکشت برگی با اگروباکتریوم رایزوژنز (AR15834) تولید شدند. تحریک با اضافه نمودن عصاره مخمر در غلظت های مختلف (0، 0/5، 1، 2/5 و5 میلی گرم در لیتر) و در دوره زمانی 24، 48، 72 و 96 ساعت انجام شد. بالاترین مقدار سیلیمارین در حضور 2/5 میلی گرم در لیتر عصاره مخمر 72 ساعت بعد از تحریک به دست آمد. تیمار مزبور قادر به تحریک همزمان تولید سیلیمارین و فعالیت لیپوکسی ژنار می باشد به طوری که فعالیت لیپوسکی ژنار48 ساعت بعد از تحریک افزایش یافته و 72 ساعت پس از تحریک به بیشینه فعالیت خود رسیده است. این نتایج نشان می دهد که مسیر جاسمونات در هنگام تحریک تولید سیلیمارین در حضور محرک عصاره مخمر فعال می شود.

بررسی تغییرات فعالیت لیپوکسی ژناز و سیلیمارین در ریشه های مویین گیاه خارمریم (Silybum marianum) تحریک شده با عصاره مخمر authors

طاهره حسنلو

بخش فیزویولوژی و پروتئومیکس, پژوهشکده کشاورزی ایران

روشنک سپهری فر

بخش فیزویولوژی و پروتئومیکس, پژوهشکده کشاورزی ایران

حسن رهنما

بخش کشت بافت و انتقال ژن پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Hasanloo T, Khavari-Nejad RA, majidi E, Shams- Ardakani MR, Flavonolignan ...
Rahnama, H., Hasanloo, T., Shams M.R., Sepehrifar, R. Silymarin production ...
Zhao, J., and Sakai, K. Multiple signalling pathways mediate fungal ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تغییرات فعالیت لیپوکسی ژناز و سیلیمارین در ریشه های مویین گیاه خارمریم (Silybum marianum) تحریک شده با عصاره مخمر" توسط طاهره حسنلو، بخش فیزویولوژی و پروتئومیکس, پژوهشکده کشاورزی ایران؛ روشنک سپهری فر، بخش فیزویولوژی و پروتئومیکس, پژوهشکده کشاورزی ایران؛ حسن رهنما، بخش کشت بافت و انتقال ژن پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنگره علوم باغبانی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 26 مرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1191 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تولید سیلیمارین در کشت ریشه های مویین گیاه خارمریم (Silybum marianum L. Gaertn) در حضور عصاره مخمر تحریک می شود. سیلیمارین ترکیبی از فلاونولیگنان های مختلف است که از دانه های گیاه خار مریم استخراج می گردد. فعالیت آنزیم لیپوکسی ژنار که یک آنزیم مهم د رمسیر اکتادکانویید در جاسمونات است نیز در طی تحریک ریشه های مزبور با عصاره ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تغییرات فعالیت لیپوکسی ژناز و سیلیمارین در ریشه های مویین گیاه خارمریم (Silybum marianum) تحریک شده با عصاره مخمر با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.