دیجیتالی شدن؛ شگفتی ساز صنعت خودرو

6 تیر 1403 - خواندن 4 دقیقه - 49 بازدید

باسمه تعالی


دیجیتالی سازی، بهره وری، کارایی هزینه و نوآوری را در صنعت خودرو بازتعریف خواهد کرد. یکپارچه سازی دنیای فیزیکی و دیجیتالی، در حال تغییر شکل صنعت خودرو است. فعالان خودروسازی از دیجیتالی شدن برای تبدیل هر مرحله فیزیکی از چرخه عمر محصولات به دیجیتالی استفاده می کنند. این مراحل، عمدتا فرایندهای فیزیکی و دستی را با سیستم های دیجیتالی مبتنی بر نرم افزار و تقویت شده با هوش مصنوعی جایگزین می کند.


دیجیتالی شدن: یک شگفتی ساز از انتها به انتها[1]

کیوان کریمی، رهبر استراتژی شرکای جهانی در مایکروسافت، مشاهده کرده است که شرکت ها به کمک «دیجیتالی کردن فرایندهای دستی، اجرای شبیه سازی ها و «رندر سه بعدی[2]» چه حوزه اتوماسیون کارخانه یا نوسازی طراحی و توسعه خودرو، به نتایج بزرگی دست یافته اند.

برایان اولم[3]، معاون مهندسی در «کپجمینی[4]»، بیان می کند که که «با حدود 30000 قطعه ای که در یک خودرو قرار می گیرد، تقریبا پنج سال طول می کشد تا فرایند ساخت یک وسیله نقلیه به پایان برسد. به جای ساخت 50 یا 100 خودرو، می توانیم از دیجیتالی سازی برای شبیه سازی، بدون نیاز به ساخت نمونه های اولیه استفاده کنیم. این باعث صرفه جویی در زمان و هزینه های زیادی خواهد شد». توماس مولر[5]، مدیر ارشد فناوری مهندسی ویپرو[6]، نیز بیان می کند که با دیجیتالی سازی، «اکنون می توانیم شبیه سازی ها را با هزینه کم اجرا کنیم و تجربه کاربران را بهبود ببخشیم».


شبیه سازی: عامل کلیدی در «رانندگی خودکار[7]»

زیو بنیامینی[8]، مدیر عامل «فورتلیکس[9]»، می گوید: «شبیه سازی[10]، برای توسعه سیستم های خودکار بسیار مهم است. از یک طرف، شما به دنیای واقعی نیاز دارید، اما این بسیار پرهزینه است. بنابراین باید آن را با قابلیت شبیه سازی دنیای مجازی که در آن همه چیز ممکن روی دهد، تکمیل کنید. سپس می توانید به روشی بسیار مقرون به صرفه، فرایندها را سریعا تکرار کنید و مطمئن شوید که سیستم تحت همه این شرایط کار خواهد کرد».

تونی کرم[11]، مدیر فروش جهانی در «آنسیس[12]»، بیان می کند: «شبیه سازی به مشتریان ما این قدرت را می دهد تا سیستم های خودران خود را به صورت مجازی با سنسورهای بسیار دقیق در حوزه های دوربین، لایدار و رادار بدون نیاز به تکیه بر درایوهای فیزیکی واقعی، بکار برند. آستین راسل[13]، بنیانگذار و مدیر عامل «لومینار[14]»، موافق است که «شبیه سازی برای رانندگی خودران کاملا حیاتی است».


هم گرایی دیجیتالی فیزیکی[15]

ولید نگم[16]، مدیر ارشد فناوری مهندسی محصول در دیلویت، مطرح می کند: «نرم افزار، جزو جدیدی در ارزش پیشنهادی است. شرکت هایی که شکوفا می شوند، باید با استفاده از هم گرایی دیجیتالی فیزیکی کارآمدتر شوند. شیو تاسکر[17]، معاون جهانی مهندسی در کپجمینی، اضافه می کند که «تجسم و تولید دوقلوهای دیجیتال به یک زیرساخت کارآمد و با کارایی بالا و همچنین پلتفرم هایی متکی است که استفاده از این فناوری را برای مشتریان آسان می کند».


نتیجه

دیجیتالی شدن در صنعت خودرو این امکان را می دهد تا تیم ها در سطح جهانی فعالیت کنند و مهندسان طراحی، مهندسان آزمایش و سایر تیم ها بتوانند به صورت همزمان با یکدیگر همکاری داشته باشند.


کانال یادداشت ها در پیام رسان بله:https://ble.ir/electronicgovernment



[1] Digitalization: A Game Changer From End to End

[2] Rendering in 3D

[3] Brian Ullem

[4] Capgemini

[5] Thomas Mueller

[6] Wipro

[7] Autonomous Driving

[8] Ziv Binyamini

[9] Foretellix

[10] Simulation

[11] Tony Karam

[12] Ansys

[13] Austin Russell

[14] Luminar

[15] The Digital-Physical Convergence

[16] Walid Negm

[17] Shiv Tasker

تحول دیجیتالهوش مصنوعیشبیه سازیصنعت خودرواتوماسیون