خلاقیت سلبریتی ها در اینستاگرام بر فرایند سیاستگذاری عمومی

Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 899

This Paper With 26 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_BPJ-9-4_009

تاریخ نمایه سازی: 12 مرداد 1399

Abstract:

زمینه: حضور سلبریتی ها، در عرصه سیاست قابل توجه است و این امر در صفحات اینستاگرام که بستری برای ارتباط بدون واسطه سلبریتی ها با مخاطبان را فراهم می سازد مشاهده می شود. بهره مندی سلبریتی ها از اینستاگرام مستلزم خلاقیت و هوشمندی آنهاست طبق نظریه گیدنز، عاملیت و ساختار هر دو موجب بروز خلاقیت افرادند. هدف: هدف از این پژوهش شناخت رابطه بین خلاقیت سلبریتی ها با فرایند سیاستگذاری عمومی است. روش: . پژوهش حاضر از نوع توصیفی و به روش همبستگی انجام یافته است سیاست از 386 کاربر اینستاگرام که صفحات سلبریتی ها را دنبال می کنند به طور غیر احتمالی نظر خواهی انجام گرفت. نتیجه گیری: از نظر پاسخگویان بین عاملیت سلبریتی ها و درک مشکل سیاسی رابطه وجود دارد اما بین ساختار و درک مشکل سیاسی رابطه معکوس وجود داردبه این معنا که هر اندازه فعالیت احزاب، رسانه های جمعی، نخبگان سیاسی و فکری درعرصه سیاست کاهش، حضور سلبریتی در عرصه سیاست افزایش یافته می یابد. اما بین خلاقیت سلبریتی در مرحله درک مشکل و ارائه راه حل رابطه ای وجود ندارد. در مرحله اجرای قانون در فرایند سیاستگذاری بین عاملیت سلبریتی ها با اجرای قانون رابطه ای وجود دارد و همچنین بین ساختار اجتماعی با اجرای قانون رابطه مستقیم وجود دارد یعنی عملکرد مناسب احزاب، رسانه ها، نخبگان سیاسی و فکری بیشتر باشد از سلبریتی ها به عنون سرمایه نمادین به طور مناسب تری استفاده می شود و گرایش سلبریتی ها هم بیشتر است. همچنین همبستگی بین خلاقیت سلبریتی ها و ارزیابی اجرای قانون وجود ندارد.

Authors

مهدی سلطانی فر

دانشجوی دکتری گروه علوم ارتباطات اجتماعی، واحد قشم، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المل قشم، ایران.

علی گرانمایه پور

عضو هیات علمی گروه علوم ارتباطات اجتماعی، واحد تهران مرکز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، تهران، ایران. (نویسنده مسئول)

شهناز هاشمی

دانشیار پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش، سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، تهران، ایران.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :