سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه EC آب آبیاری و زه آب خروجی در اراضی تحت کشت و بایر و ارائه راهکار اصلاح این فاکتور در راستای کشاورزی پایدار (مطالعه موردی شبکه آبیاری حمودی خوزستان )

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,332

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICW01_087

Index date: 1 November 2010

مقایسه EC آب آبیاری و زه آب خروجی در اراضی تحت کشت و بایر و ارائه راهکار اصلاح این فاکتور در راستای کشاورزی پایدار (مطالعه موردی شبکه آبیاری حمودی خوزستان ) abstract

رها سازی اراضی بدون کشت باعث تجمع نمک در سطح خاک می شود، کاشت برخی گیاهان حتی اگر خود گیاه چندان مرغوب نباشد از آن جهت که نقش اصلاحی دارد مفید است. در این تحقیق پارامترEC آب طی شش ماه ، دوره کشت غلات زمستانه ، از 15 چاهک مشاهده ای و 2 ایستگاه آب آبیاری و آب زهکش از شبکه شبکه آبیاری و زهکشی حمودی (یکی از واحدهای عمرانی هفتگانه شبکه آبیاری و زهکشی دشت آزادگان) نمونه برداری و اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد میانگین EC در سطح شبکه بسیار متغیر بوده، کاشت گیاهان در تمام مدت تحقیق منجر به کاهش شوری آب شده و در تمام نمونه ها بین نقاط کاشت و بایر اختلاف معنی دار بود. از مهمترین دلایل این اختلافات می توان به عدم اجرای شبکه زهکشی زیر زمینی، عدم تسطیح شبکه، عدم کشت یکپارچه، بالا بودن سطح آب زیر زمینی، شوری آب آبیاری و خاک زراعی ، عدم مدیریت آبیاری و غرقابی شدن مزارع و همچنین عدم مدیریت زهکشی اشاره کرد. در پایان برای اصلاح و بهبود فاکتور های مد نظر در این مقاله و در راستای نیل به مفهوم واقعی کشاورزی پایدار راهکارهای عملی در قالب دو سناریوی زراعی و غیر زراعی ارائه شده است .

مقایسه EC آب آبیاری و زه آب خروجی در اراضی تحت کشت و بایر و ارائه راهکار اصلاح این فاکتور در راستای کشاورزی پایدار (مطالعه موردی شبکه آبیاری حمودی خوزستان ) Keywords:

آب آبیاری EC , EC زهکش خروجی در اراضی تحت کشت و بایر , آب زیر زمینی , اراضی زراعی حمودی , راهکارهای بهبود واصلاح EC , کشاورزی پایدار

مقایسه EC آب آبیاری و زه آب خروجی در اراضی تحت کشت و بایر و ارائه راهکار اصلاح این فاکتور در راستای کشاورزی پایدار (مطالعه موردی شبکه آبیاری حمودی خوزستان ) authors

خدیجه صانعی دهکردی

رئیس گروه مهندسی زراعی دفتر فنی و مهندسی سازمان آب و برق خوزستان

حدیث کرمی

کارشناس محیط زیست سازمان آب و برق خوزستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
موسوی، فاطمه سادات . بررسی اضی شور، روشهای شورشدن آنها، ...
انجمن منابع بیعی کردستان. بررسی اراضی شور در مناطق کاشت ...
کرمی، حدیث. ارائه برنامه مدیریت کیفی آب در شبکه آبیاری ...
مهاجر میلانی و همکاران. 1378 نقش پتاسیم در کاهش تنش ...
سعید آزادبخش. 1387. گیاه شناسی _ پتاسیم .blogfa.com _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه EC آب آبیاری و زه آب خروجی در اراضی تحت کشت و بایر و ارائه راهکار اصلاح این فاکتور در راستای کشاورزی پایدار (مطالعه موردی شبکه آبیاری حمودی خوزستان )" توسط خدیجه صانعی دهکردی، رئیس گروه مهندسی زراعی دفتر فنی و مهندسی سازمان آب و برق خوزستان؛ حدیث کرمی، کارشناس محیط زیست سازمان آب و برق خوزستان نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی آب با رویکرد آب پاک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آب آبیاری EC، EC زهکش خروجی در اراضی تحت کشت و بایر، آب زیر زمینی ، اراضی زراعی حمودی ، راهکارهای بهبود واصلاح EC، کشاورزی پایدار هستند. این مقاله در تاریخ 10 آبان 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2332 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رها سازی اراضی بدون کشت باعث تجمع نمک در سطح خاک می شود، کاشت برخی گیاهان حتی اگر خود گیاه چندان مرغوب نباشد از آن جهت که نقش اصلاحی دارد مفید است. در این تحقیق پارامترEC آب طی شش ماه ، دوره کشت غلات زمستانه ، از 15 چاهک مشاهده ای و 2 ایستگاه آب آبیاری و آب زهکش از ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه EC آب آبیاری و زه آب خروجی در اراضی تحت کشت و بایر و ارائه راهکار اصلاح این فاکتور در راستای کشاورزی پایدار (مطالعه موردی شبکه آبیاری حمودی خوزستان ) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.