سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تشخیص و جداسازی باکتری های تجزیه کنندة علف کش آترازین در برخی از خاکهای آهکی مزارع ذرت استان فارس

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,826

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SESDC_023

Index date: 2 June 2006

تشخیص و جداسازی باکتری های تجزیه کنندة علف کش آترازین در برخی از خاکهای آهکی مزارع ذرت استان فارس abstract

سال ها ی متماد ی است که علف کش آترازین (2- کلرور - 4- اتیل آمینو - 6- ایزوپروپیل آمینو - 1 ، 3 ، 5 تریازین) به عنوان یک علف کش غیر انتخابی در اراضی غیر زراعی و به عنوان یک علف کش انتخاب ی به طور گسترده در اراضی زراعی به و یژه مزارع ذرت استفاده م ی گردد (تاملین، ۱۹۹۴ ). استفاده وسیع از ا ین علف ُ کش منجر به ا ین مسئله شده است که ملاحظات ز یست- محیطی بر اساس تشخیص و ردیابی این ماده در منابع آبی در غلظت بحرانی ۳ میکرو گرم در لیتر صورت گیرد. گزارش ها ی ز یاد مبنی بر آلودگی منابع آب توسط آتراز ین، منجر به مطالعات بسیاری بر رو ی خاک ها ی آلوده شده با ا ین ماده ، از طر یق فرایندهای اصلاح بیولولوژیکی شده است . تجزیه ب یولوژیکی به عنوان یک عامل ضرور ی در میزان آترازین در محیط ز یست به و یژه در خاک مطرح گرد یده است (آدامز و تورنمن، ۱۹۹۱ ). پایداری آتراز ین در خاک غالبًا با تکرار ا ستفاده از آن کاهش می یابد که ا ین امر بیانگر این است که خاک های حاوی آتراز ین منجر به افزایش فعالیت باکتری های تجزیه کنندة آترازین می شود (پیوتی و همکاران، ۲۰۰۲) معدنی شدن کامل و سر یع آترازین هم به وسیله باکتر ی ها ی گروهی و هم باکتری های جدا ساز ی شده مشاهده گردیده شده است . گستره ا ی از باکتریهای تجزیه کننده آتراز ین شامل ،Acinetobacter ،Pseudomonas Rhizobium و Nocardioides ، Agrobacterium از خاک های تماس یافته با این ماده جدا سازی شده اند. بر این اساس اهداف این مطالعه عبارت بودند از: ۱) غنی سازی میکروارگانیسم های تجزیه کننده آترازین و ۲) جدا سازی و تشخیص آنها در خاک های زراعی که به مدت طولانی آترازین دریافت نموده اند.

تشخیص و جداسازی باکتری های تجزیه کنندة علف کش آترازین در برخی از خاکهای آهکی مزارع ذرت استان فارس authors

منصوره دهقانی

عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و گروه خاکشناسی

حمیدرضا اولیائی

عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و گروه خاکشناسی

مقاله فارسی "تشخیص و جداسازی باکتری های تجزیه کنندة علف کش آترازین در برخی از خاکهای آهکی مزارع ذرت استان فارس" توسط منصوره دهقانی، عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و گروه خاکشناسی؛ حمیدرضا اولیائی، عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و گروه خاکشناسی نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی همایش خاک، محیط زیست و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 12 خرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2826 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سال ها ی متماد ی است که علف کش آترازین (2- کلرور - 4- اتیل آمینو - 6- ایزوپروپیل آمینو - 1 ، 3 ، 5 تریازین) به عنوان یک علف کش غیر انتخابی در اراضی غیر زراعی و به عنوان یک علف کش انتخاب ی به طور گسترده در اراضی زراعی به و یژه مزارع ذرت استفاده ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی ذرت طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تشخیص و جداسازی باکتری های تجزیه کنندة علف کش آترازین در برخی از خاکهای آهکی مزارع ذرت استان فارس با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.