سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کشت جلبکها به عنوان سوخت زیستی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,970

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CLEANENERGY01_040

Index date: 19 November 2010

کشت جلبکها به عنوان سوخت زیستی abstract

جلبکها موجوداتی شبیه گیاهان هستند که با تولید روغن می توانند جهت استحصال سوخت مورد استفاده قرار گیرند. قیمت بالای روغنها، افزایش تقاضا و بحران جهانی غذا سبب گردیده تاکشت جلبکها به عنوان سوخت زیستی مورد توجه خاص قرار گیرد. از خصوصیات این موجودات می توان به عدم تاثیر منفی برمنابع آب، قابلیت تولید بوسیله آب اقیانوس و فاضلاب، تجزیه در طبیعت و بیضرر بودن آن برای محیط زیست اشاره کرد. آنها دارای توانایی کاهش دی اکسیدکربن اتمسفر از طریق جایگزینی با سوختهای فسیلی حاوی هیدروکربنها هستند. جلبکها قادرند تا 300 برابر بیشتر از محصولات روغنی سنتی نظیر نخل روغنی و سویا، روغن تولید کنند. فرآیند تولید شامل: کشت جلبک، برداشت زیست توده، استخراج روغن و تبدیل آن میباشد. دو نوع سیستم باز و بسته برای کشت جلبک وجود دارد که دراینجا مورد ارزیابی قرار میگیرد. در هر دو سیستم تأمین آب، مواد غذایی، زمین و نور ضروری بوده و جهت کشت مدیریت میشوند. حوضچه های باز نسبت به فتوبیوراکتورهای بسته بازدهی بیشتری دارند چون از سطح تماس وسیعتری برخوردار بوده و نور بیشتری دریافت میکنند. یکی از معایب اصلی سیستم باز، کنترل مشکل پارامترها در مقایسه با سیستم بسته است. نیتروژن، فسفر و پتاسیم عناصر اصلی رشد جلبک و قسمت اعظم کودهای مورد استفاده را تشکیل میدهند. سیلیس و آهن عناصر کم مصرف بوده و کمبود آنها سبب محدودیت رشد و کاهش عملکرد میشود.

کشت جلبکها به عنوان سوخت زیستی Keywords:

کشت جلبکها به عنوان سوخت زیستی authors

سالار جمالی

استادیار، گروه گیاهپزشکی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران

سیدمحسن نساج حسینی

دانشجوی دکتری ، گروه بیماری شناسی گیاهی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مرکز بین المللی علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی ...
Bastia, A. K., Satapathy, D. P., Adhikary, S. P., 1993. ...
Gal, D., Pekar, F., Kerepeczki, E., Varadi, L., 2007. Experiments ...
Gressel, J., 2008. Transgenics are imperative for biofue] crops. Plant ...
Munoz, R., Guieysse B., 2006. Algal-bacterial processes for the treatment ...
Patil, V., Tran, K., Ragnar, G. H., 2008. Towards sustainable ...
Suh, S., Lee C., 2003. Photobioreactor engineering: design and performance. ...
Van Etten, J. L., Graves, M. V., 2008. Phyc odnaviruses, ...
Science, 292 (5524), 2073-2075. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کشت جلبکها به عنوان سوخت زیستی" توسط سالار جمالی، استادیار، گروه گیاهپزشکی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران؛ سیدمحسن نساج حسینی، دانشجوی دکتری ، گروه بیماری شناسی گیاهی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ا نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی سالانه انرژی پاک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جلبک، سوخت زیستی، سیستم کشت هستند. این مقاله در تاریخ 28 آبان 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5970 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جلبکها موجوداتی شبیه گیاهان هستند که با تولید روغن می توانند جهت استحصال سوخت مورد استفاده قرار گیرند. قیمت بالای روغنها، افزایش تقاضا و بحران جهانی غذا سبب گردیده تاکشت جلبکها به عنوان سوخت زیستی مورد توجه خاص قرار گیرد. از خصوصیات این موجودات می توان به عدم تاثیر منفی برمنابع آب، قابلیت تولید بوسیله آب اقیانوس و فاضلاب، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کشت جلبکها به عنوان سوخت زیستی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.