سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی قابلیت برنامه HEC-GeoHMS در براورد خصوصیات فیزیوگرافی حوضه ، مطالعه موردی: کارون، خروجی پل شالو

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,175

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCLWRM01_221

Index date: 23 November 2010

بررسی قابلیت برنامه HEC-GeoHMS در براورد خصوصیات فیزیوگرافی حوضه ، مطالعه موردی: کارون، خروجی پل شالو abstract

خصوصیات فیزیوگرافی یک حوضه ابریز به مجموعه ای از پارامترها که مقادیر آنها برای حوزه موردنظر نسبتا ثابت بوده و نمایانگر وضعیت و خصوصیات کلی حوضه می باشد اطلاق می شود این خصوصیات نه تنها به طور مستقیم برمشخصات هیدرولوژیکی حوضه ، نظیر اورد سالیانه، حجم سیلابها ، شدت فرسایش خاک و رسوب تولیدی اثر می گذارد بلکه به طور غیرمستقیم براب و هوا وضعیت اکولوژی و پوشش گیاهی حوضه نیز اثر دارند. اگرچه استخراج خصوصیات فیزیوگرافی یک حوضه به روشهای مختلف امکان پذیر است ولی انجام محاسبات به روشهای دستی و با کمک ابزارهای محاسباتی متداول رایانه ای همواره از وقت گیرترین و پرهزینه ترین بخشهای مطالعات است در سالهای اخیر همراه شدن سیستم اطلاعات جغرافیایی با نرم افزارهای هیدرولوژی برسرعت مطالعات افزوده است به علاوه استفاده از داده های سنجش از دور و مدل رقومی ارتفاع رادار علاوه بر دقت بالاتر امکان استخراج سریعتر این خصوصیات را فراهم نموده است. دراین تحقیق با استفاده از داده های ارتفاع سنجش از دور و برنامه جانبی HEC-GeoHMS در محیط GIS خصوصیات فیزیوگرافی حوضه کارون استخراج و نتایج آن با محاسبات دستی معمول مقایسه شده است

بررسی قابلیت برنامه HEC-GeoHMS در براورد خصوصیات فیزیوگرافی حوضه ، مطالعه موردی: کارون، خروجی پل شالو Keywords:

بررسی قابلیت برنامه HEC-GeoHMS در براورد خصوصیات فیزیوگرافی حوضه ، مطالعه موردی: کارون، خروجی پل شالو authors

فاطمه کاراندیش

دانشجوی دکتری ابیاری و زهکشی دانشگاه تربیت مدرس

کیومرث ابراهیمی

استادیار دانشگاه تهران

علی شاهنظری

استادیار دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری

جهانگیر پرهمت

استادیار پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری کشور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سازمان جنگلها ومراتع وآبخیزداری کشور، وزارت جهاد کشاورزی، (1378). مطالعات ...
Kafle, T. P. et all. (2006). Basin scale rainfall _ ...
Martin, P. H. et all (2005). Interfacing GIS with Water ...
Johnson, C. A., Yange, A. C., Nixon, K. R., Legates, ...
USACE (2000). Geospatial Hydrologic Modeling Extention (HEC-Geo HMS), User's Manual ...
Savant, G; et al. (2004). Remote Seneing and Geospatial Application ...
Wang, L. and Lin, H. (2006). An efficient method for ...
Zorkeflee, Abu Hasan. Et all. (2009). Integrated River Basin Management ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی قابلیت برنامه HEC-GeoHMS در براورد خصوصیات فیزیوگرافی حوضه ، مطالعه موردی: کارون، خروجی پل شالو" توسط فاطمه کاراندیش، دانشجوی دکتری ابیاری و زهکشی دانشگاه تربیت مدرس؛ کیومرث ابراهیمی، استادیار دانشگاه تهران؛ علی شاهنظری، استادیار دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ جهانگیر پرهمت، استادیار پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری کشور نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مدیریت منابع آب اراضی ساحلی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سنجش از دور ، خصوصیات فیزیوگرافی، مدل رقومی ارتفاع، HEC-GeoHMS هستند. این مقاله در تاریخ 2 آذر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2175 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خصوصیات فیزیوگرافی یک حوضه ابریز به مجموعه ای از پارامترها که مقادیر آنها برای حوزه موردنظر نسبتا ثابت بوده و نمایانگر وضعیت و خصوصیات کلی حوضه می باشد اطلاق می شود این خصوصیات نه تنها به طور مستقیم برمشخصات هیدرولوژیکی حوضه ، نظیر اورد سالیانه، حجم سیلابها ، شدت فرسایش خاک و رسوب تولیدی اثر می گذارد بلکه به طور ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی قابلیت برنامه HEC-GeoHMS در براورد خصوصیات فیزیوگرافی حوضه ، مطالعه موردی: کارون، خروجی پل شالو با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.