سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر برخی فلزات سنگین بر مولفه های جوانه زنی و رشد اولیه کلزا Brassica napus L.)

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,285

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SACP01_147

Index date: 27 December 2010

تاثیر برخی فلزات سنگین بر مولفه های جوانه زنی و رشد اولیه کلزا Brassica napus L.) abstract

هدف از این تحقیق بررسی برخی مولفه های جوانه زنی و رشد اولیه گیاه کلزا تحت تنش فلزات سنگین می باشد. بدین منظورآزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی در 3 تکرار طراحی گردید. غلظت های مختلف کادمیوم، نیکل، سرب و مس مورد ارزیابی دراین پژوهش شامل چهار سطح 15 ، 30، 45 و 60ppm همراه با شاهد آب مقطر بود. نتایج آزمایش نشان داد فلزات کادمیوم،نیکل و مس اثر منفی و سرب در غلظتهای به کار رفته اثر مثبت معنی داری روی طول و وزن خشک ریشه چه و ساقه چه داشتند.بطوریکه تیمار سرب علی الخصوص در غلظت 15 وppm30صفات طول و وزن خشک و ریشه چه و همچنین شاخص ویگور گیاهچه را بطور معنی داری افزایش داد. علاوه بر این بیشترین تاثیر منفی بر صفات مورد مطالعه به جز درصد جوانه زنی را تیمارهای کادمیوم و مسppm60 داشتند.

تاثیر برخی فلزات سنگین بر مولفه های جوانه زنی و رشد اولیه کلزا Brassica napus L.) Keywords:

فلزات سنگین , جوانه زنی , رشد اولیه و کلزا

تاثیر برخی فلزات سنگین بر مولفه های جوانه زنی و رشد اولیه کلزا Brassica napus L.) authors

ارش محمدزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه تهران

محمدرضا چایی چی

دانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات پردیس کشاورز ی و منابع طبیعی دانشگاه

مجتبی توکلی

دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Bashmakov D. Lukatkin A, . Revin V. Duchovskis P, . ...
Das, P.; Samantaray, S. and Rout, G.R. 1997.Studies O1 Cadmium ...
Fargasova, A 1994. Effect ofPb, Cd, Hg, As and Cr ...
Jiang W., Liu D. Effects of Pb+2 on root growth, ...
Liu D., Jiang W., Zhao F. M., Lu C. Effects ...
Marschner, H., 1958. Mineral nutrition of higher plants. 2ndl. Ed., ...
Sanita di Toppi, L. and Gabbrieli, R 1999.Response to cadmium ...
Van- Assache, F. and Clijsters, H. Plant Cell Environm., Vol. ...
Wierzbicka, M., and J. Obidziska (1998). The effect of lead ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر برخی فلزات سنگین بر مولفه های جوانه زنی و رشد اولیه کلزا Brassica napus L.)" توسط ارش محمدزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه تهران؛ محمدرضا چایی چی، دانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات پردیس کشاورز ی و منابع طبیعی دانشگاه ؛ مجتبی توکلی، دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فلزات سنگین، جوانه زنی، رشد اولیه و کلزا هستند. این مقاله در تاریخ 6 دی 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1285 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از این تحقیق بررسی برخی مولفه های جوانه زنی و رشد اولیه گیاه کلزا تحت تنش فلزات سنگین می باشد. بدین منظورآزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی در 3 تکرار طراحی گردید. غلظت های مختلف کادمیوم، نیکل، سرب و مس مورد ارزیابی دراین پژوهش شامل چهار سطح 15 ، 30، 45 و 60ppm همراه با شاهد آب مقطر ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کلزا طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر برخی فلزات سنگین بر مولفه های جوانه زنی و رشد اولیه کلزا Brassica napus L.) با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.