بررسی تأثیر روشهای مختلف خاکورزی بر عملکرد دو واریته جو والفجر وCBدر شهرستان نیشابور

Publish Year: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 876

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SACP01_421

تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1389

Abstract:

روش های تهیه زمین برای هر نوع گیاه با توجه به خصوصیات رشد ریشه و اندام های هوایی متفاوت است. انتخاب یک روش مناسب خاکورزی و واریته تاثیر قابل توجهی بر کمیت و کیفیت محصول دارد. در این طرح، اثر تیمارهای مختلف خاکورزی روی دو رقم جو به صورت اسپلیت پلات در غالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار جهت تعیین مطلوب ترین روش خاکورزی برای دو رقم جو، جهت افزایش عملکرد مورد بررسی قرار گرفت. تیمارهای که عامل فرعی را تشکیل دادند. عبارت بود از شامل سه تیمار 1) خاکورزی مرسوم در عمق 20-25 سانتیمتر (شخم با گاوآهن سه خیش،دیسک و تسطیح کن) 2) کم خاکورزی در عمق10-15 سانتیمتر (کولتیواتور ، دیسک و تسطیح کن خاکورزی حفاظتی در عمق7-10سانتیمتر (دیسک و تسطیح کن) و عامل اصلی در دو تیمار: 1)رقم CB و والفجر و خاکورزی و پارامتر عملکرد محصول اندازه گیری و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج آزمایش نشان داد که کم خاکورزی کارایی بهتری در مقایسه با دیگر روش های خاکورزی داشته و همچنین رقم CB نسبت به والفجر از نظر عملکرد در سطح بالاتری قرار گرفت با توجه به نکات فوق و بر همکنش تیمارها کم خاکورزی و واریته جوCB جهت مناطق نیمه خشک(طبقه بندی دو مارتین) مانند نیشابور توصیه می گردد

Authors

علی محمد کرانی

دانشجوی کارشناس ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید

بهفر فرزانه

عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید

عبداله جوادی راد

مدرس دانشکده کشاورزی نیشابور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :