سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه سیستم آبیاری قطره ای نواری و سطحی از طریق سطوح مختلف نیاز آبی بر عملکرد ذرت

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,181

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SSCI09_382

Index date: 20 June 2006

مقایسه سیستم آبیاری قطره ای نواری و سطحی از طریق سطوح مختلف نیاز آبی بر عملکرد ذرت abstract

بدون شک استفاده بهینه از واحد حجم آب جهت افزایش عملکرد از مهمترین مسائلی است که در امر کشاورزی به آن توجه می شود و جهت دستیابی به این مهم، بهره گیری از هر روشی در آبیاری که بتواند کمترین اتلاف آب را در پی داشته باشد امری غیر قابل اجتناب است و بدین منظور تحقیقات فراوانی در دنیا جهت بالا بردن راندمان مصرف آب در کشاورزی صورت گرفته است از جمله شرز و گریمز (1997) گزارش کردند که عملکرد گوجه فرنگی تازه در سیستم آبیاری قطره ای در مقایسه با روش جویچه ای بیشتر است (4) داوود و حامد (1985) گزارش نمودند که عملکرد موز در آبیاری قطره ای نسبت به آبیاری جویچه ای بیشتر است و آب کاربردی در روش قطره ای 44 درصد میزان آن در روش آبیاری جویچه ای بود (2) باغانی و علیزاده (1379) گزارش نمودند که بطور متوسط کارآیی مصرف آب روش قطره ای در هندوانه، خربزه و گوجه فرنگی به ترتیب حدود 3 ، 3 و 2 برابر روش شیاری بود (1) نتایج مطالعات کوتس وارا (1990) در روش آبیاری قطره ای و سطحی بر روی گوجه فرنگی نشان داد که عملکرد محصول در سیستم آبیاری قطره ای و سطحی به ترتیب برابر 14/4 و 10/6 تن در هکتار شده و مقدار آب مصرفی به ترتیب 22/4 و 31/7 سانتیمتر بود (3) تانولی (2001) با بررسی تاثیر دو سیستم آبیاری تفنگی و قطره ای نواری بر روی عملکرد کمی و کیفی چغندرقند و تحلیل اقتصادی سیستم های مذکور به این نتیجه رسید که سیستم قطره ای نواری باعث افزایش 16 درصد عملکرد محصول گردید در حالیکه مصرف آب به اندازه 24 درصد کاهش یافت (5).

مقایسه سیستم آبیاری قطره ای نواری و سطحی از طریق سطوح مختلف نیاز آبی بر عملکرد ذرت authors

فردین حامدی

کارشناس ارشد و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کرمانش

حسین جعفری

کارشناس ارشد و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کرمانش

جلال قادری

کارشناس ارشد و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کرمانش

روزبه زنگنه

عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
باغانی، ج. و علیزاده، ا. 1379. عملکرد محصول و کارایی ...
Dawwood, S. A. and S. N. Hamad. 1985. Acompartion of ...
Koteswara, P. 1990. Field studies drip and other method of ...
Schweers, V. H. and D. W. Grimes. 1997. Drip and ...
Singh, S. D. 1978. Effect of planting configuration On water ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه سیستم آبیاری قطره ای نواری و سطحی از طریق سطوح مختلف نیاز آبی بر عملکرد ذرت" توسط فردین حامدی، کارشناس ارشد و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کرمانش؛ حسین جعفری، کارشناس ارشد و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کرمانش؛ جلال قادری، کارشناس ارشد و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کرمانش؛ روزبه زنگنه، عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنگره علوم خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 30 خرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5181 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بدون شک استفاده بهینه از واحد حجم آب جهت افزایش عملکرد از مهمترین مسائلی است که در امر کشاورزی به آن توجه می شود و جهت دستیابی به این مهم، بهره گیری از هر روشی در آبیاری که بتواند کمترین اتلاف آب را در پی داشته باشد امری غیر قابل اجتناب است و بدین منظور تحقیقات فراوانی در دنیا جهت ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی ذرت طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه سیستم آبیاری قطره ای نواری و سطحی از طریق سطوح مختلف نیاز آبی بر عملکرد ذرت با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.