سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شبیه سازی چند مقیاسی جریان هوا در ریه انسان

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,794

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISME19_031

Index date: 22 April 2011

شبیه سازی چند مقیاسی جریان هوا در ریه انسان abstract

هندسه پیچیده مجاری ریوی شبیه سازی جریان درون کل ساختار را دست نیافتنی ساخته است. بعنوان اولین مشکل دقت تصویر برداری های پزشکی محدود است و مجاری کوچکتر قابل تشخیص نمیباشند و دوم اینکه حتی اگر اطلاعات هندسی تمامی مجاری استخراج شوند، شبیه سازی سه بعدی جریان در کل ساختار از نظر محاسباتی عملی نیست. در این مقاله ساختار ریه به سه قسمت تقسیم شده است و در هر منطقه از مدلی متفاوت برای شبیه سازی جریان استفاده شده است؛ قسمت فوقانی (قبل از ورودی لُبها) که معادلات ناویر استوکس تراکم ناپذیر و گذرا برای بیان جریان هوا در سه بعد معتبرند؛ قسمت انتهایی (درون لُبها تا قبل از منطقهی حبابچهای) که فرض جریان یک بعدی معقول است؛ مجاریبخشحبابچهای که فرض میشود یک جا بهصورت یک مدل ظرفیت فشرده بر اساس آنالیز ومرسلی 1 در انتها گنجانده شده اند. از مدل ظرفیت فشرده منطقهی حبابچهای بعنوان شرط مرزی خروجی قسمت انتهایی استفاده شده است. به منظور کاهشهزینه محاسباتی شبیه سازی جریان در هریک از پنج لُب بهطور جداگانه انجام می- گیرد.

شبیه سازی چند مقیاسی جریان هوا در ریه انسان Keywords:

مدل کلی ریه , پنج لُب , امپدانس , کوپلینگ سه بعدی-یکبعدی 2 , مدل ظرفیت فشرده

شبیه سازی چند مقیاسی جریان هوا در ریه انسان authors

مژده منجزی

کارشناس ارشد مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان

رامین داستانپور

کارشناس ارشد مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان

محمدسعید سعیدی

استاد مکانیک دانشگاه صنعتی شریف

احمدرضا پیشه ور

استاد مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Formaggia, L. and Veneziani, A., 2005, _، Geometrical multiscale models ...
Comerford, A., Stahl C. A., Guttmann, J. and Wall, W.A, ...
Horsfield, K., Dart, G., Olson, D.E., Filley, G.F., Cumming, G., ...
Koblinger, L., Hafmann, W., 1985, "Analysis of human 1ung morphometric ...
"Morphometry of the human pulmonary acinus", Anat., Rec., 220, pp. ...
Olufsen, M. S, 1 999:: Structured tree outflow condition for ...
Olufsen, M. S., Peskin, C. S., Kim, W. Y., Pedersen, ...
Elad, D., Shochat, _ and Shiner, R.J., 1988, _ Computational ...
Evans, D. J. and Green, M., 1988, :Small airways: _ ...
Macklem, P., 1998, "The physiology of small airways, " Am. ...
Yeh, H.C., Schum, G.M, 1980, :Models of human lung airways ...
Pedley, T. J., 1977, "Pulmonary fluid dynamics, " Ann. Rev. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شبیه سازی چند مقیاسی جریان هوا در ریه انسان" توسط مژده منجزی، کارشناس ارشد مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ رامین داستانپور، کارشناس ارشد مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ محمدسعید سعیدی، استاد مکانیک دانشگاه صنعتی شریف؛ احمدرضا پیشه ور، استاد مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی نوزدهمین همایش سالانه مهندسی مکانیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدل کلی ریه، پنج لُب، امپدانس، کوپلینگ سه بعدی-یکبعدی 2، مدل ظرفیت فشرده هستند. این مقاله در تاریخ 2 اردیبهشت 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1794 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هندسه پیچیده مجاری ریوی شبیه سازی جریان درون کل ساختار را دست نیافتنی ساخته است. بعنوان اولین مشکل دقت تصویر برداری های پزشکی محدود است و مجاری کوچکتر قابل تشخیص نمیباشند و دوم اینکه حتی اگر اطلاعات هندسی تمامی مجاری استخراج شوند، شبیه سازی سه بعدی جریان در کل ساختار از نظر محاسباتی عملی نیست. در این مقاله ساختار ریه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شبیه سازی چند مقیاسی جریان هوا در ریه انسان با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.