سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر شکل بادبندهای قائم بر تغییر مکان هدف (نقطه ی عملکرد)سازه های فولادی مرتفع مجهز به سیستم کمربند خرپایی

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 238
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MHUD05_002

Index date: 24 February 2021

تاثیر شکل بادبندهای قائم بر تغییر مکان هدف (نقطه ی عملکرد)سازه های فولادی مرتفع مجهز به سیستم کمربند خرپایی abstract

با توجه به احداث روز افزون ساختمانهای بلند مرتبه در سطح کشور و کشورهای در حال توسعه و گسترش آنها، لزوم بررسی دقیق تر رفتار لرزهای این گونه سازهها بیش از پیش احساس می شود. با توجه به گستردگی و تنوع سازهای این گونه ساختمان ها، مطالعه ی حاضر برروی نوع خاصی از این گونه سازهها که شامل اسکلت فولادی با اتصالات جوشی و مجهز به کمربند خرپایی در طبقه ی آخر و هم چنین در طبقات میانی می باشد، انجام گرفته است. سازه های مرتفع مجهز به سیستم کمربند خرپایی (Outrigger Braced Structures)، با درگیر کردن کل سازهی پیرامون، یک روش اساسی در حل مسئله ی واژگونی محسوب شده و در محدوده ی ۴۰ الی ۶۰طبقه، دارای بازدهی بیشتری نسبت به سازهی قاب مهاربندی شده می باشند. در این تحقیق، ابتدا رفتار عمومی سازه و روش تعیین نقطه ی عملکرد با استناد به دستور العمل 440FEMA و عوامل مؤثر بر آن مورد بررسی اجمالی قرار گرفته است و سپس تعداد ۴ مدل دو بعدی ( شامل ۳۰ الی ۶۰ طبقه ) مجهز به کمربند خرپایی در تراز سقف و طبقات میانی، که در سه گروه ۴ تایی، به تفکیک شامل با به تفکیک بادبندهای ۱- V+ ۸ - ۲ ، X و ۳- ۸، مدل سازی شده و به تفکیک نوع زمین و شتاب مبنای طرح، مدل های مزبور طراحی شده اند. سپس با انجام تحلیل استاتیکی غیرخطی رانشی مدی (Modal Push- over Analysis) و بررسی منحنیهای ظرفیت به دست آمده برای مدل های مورد مطالعه بر مبنای شتاب طیفی Sa= ۰٫۳۰g، مقادیر نیروی برشی و تغییر مکان حداکثر بام متناظر با نقطه ی عملکرد، برای هر گروه با فرم بادبندی مورد نظر و نوع زمین مورد مطالعه محاسبه شده و تاثیر فرمهای مختلف بر روی نقطه ی عملکرد سازه مورد مطالعه قرار گرفته است.

تاثیر شکل بادبندهای قائم بر تغییر مکان هدف (نقطه ی عملکرد)سازه های فولادی مرتفع مجهز به سیستم کمربند خرپایی Keywords:

تاثیر شکل بادبندهای قائم بر تغییر مکان هدف (نقطه ی عملکرد)سازه های فولادی مرتفع مجهز به سیستم کمربند خرپایی authors

آرمن آساتوریانس

مشاور تحقیقاتی مهندسی زلزله، موسسه ی .Yerevan Project Co، ایروان - ارمنستان

سهراب فلاحی

کارشناس ارشد سازه و زلزله، مهندسین مشاور امداد صنعت ساختمان"، تهران - ایران

مقاله فارسی "تاثیر شکل بادبندهای قائم بر تغییر مکان هدف (نقطه ی عملکرد)سازه های فولادی مرتفع مجهز به سیستم کمربند خرپایی" توسط آرمن آساتوریانس، مشاور تحقیقاتی مهندسی زلزله، موسسه ی .Yerevan Project Co، ایروان - ارمنستان؛ سهراب فلاحی، کارشناس ارشد سازه و زلزله، مهندسین مشاور امداد صنعت ساختمان"، تهران - ایران نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ملی فن آوری های نوین صنعت ساختمان با رویکرد ساختمان های بلند مرتبه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تحلیل رانشی مدی، نقطه عملکرد، کمربند خرپایی، شتاب طیفی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1399 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 238 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به احداث روز افزون ساختمانهای بلند مرتبه در سطح کشور و کشورهای در حال توسعه و گسترش آنها، لزوم بررسی دقیق تر رفتار لرزهای این گونه سازهها بیش از پیش احساس می شود. با توجه به گستردگی و تنوع سازهای این گونه ساختمان ها، مطالعه ی حاضر برروی نوع خاصی از این گونه سازهها که شامل اسکلت فولادی ... .