با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
حمام های عمومی در زمره ابنیه عام المنفعه ای هستند که با ظهور دین اسلام، مقدمه بسیاری از فرائضش تطهیر است و در سراسر قلمرواسلام گسترش یافتند. متاسفانه از آغاز دوران اسلامی تا قرن هشتم ه. ق نمونه های پابرجا از حمام های عمومی در ایران باقی نماده است. اما از دوران صفوی به ویژه دوران قاجار حمام های عمومی بسیاری در سراسر ایران هنوز پا برجا است. حمام حاج فتح الله یکی از حمام های تاریخی است که در بافت جنوبی شهرستان بناب، در استان آذربایجان شرقی واقع شده است. ورودی حمام به صورت یک هشتی گنبددار که در سمت شرق بنا واقع شده و رختکن حمام که به صورت یک فضای چهارگوش می باشد توسط یک گنبد آجری بزرگ و هشت گنبد کوچک پوشانده شده است این حمام شامل قسمت های مختلفی شامل فضای بزرگ بینه و سربینه، محل نظافت و شستوشو ، گرمخانه ،تون (آتشدان)، خزینه آب و شاه نشین خلوتگاه اختصاصی می باشد نتایج تحقیق حاکی از آن است که با توجه به آنچه گفته شده ظاهراً در محل حمام فعلی (دوره قاجار) حمام یا بنای وسیع تر و قدیمی تری وجود داشته، مصالح به کار رفته در بنای فعلی شامل: آجر قرمز در ابعاد 5 * 20 * 20 در جرزها و پوشش ضربی، قلوه سنگ های رودخانه ای و ملات آهک و ماسه در ازاره ها و فنداسیون به کار گرفته شده است؛ قدمت حمام حاج فتح الله به اوایل دوره قاجار مربوط می شود نوشته حاضر به مکان یابی، مطالعات باستان شناسی، مشخصات فنی و معماری حمام پرداخته شده است.
Keywords:
حمام حاج فتح اله، بناب، قاجاریه، معماری
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1160649/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسکندرزاده، منوچهر و ارجمند، علی،1395،بررسی و مطالعه ویژگی های حمام حاج فتح اله شهرستان بناب،اولین همایش بین المللی بازاندیشی توسعه پایدار،تبریز،،،https://civilica.com/doc/1160649
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، اسکندرزاده، منوچهر؛ علی ارجمند)
برای بار دوم به بعد: (1395، اسکندرزاده؛ ارجمند)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
New Papers
- تحصیل مال نامشروع و رویه قضایی آن
- مبارزه با چالش های فراروی دستاوردهای فرهنگی-تمدنی استان گیلان در پرتو آموزه های علوم جنایی؛ مطالعه موردی تمدن املش
- نقد کتاب گفتگوهایی در باب سیاست و توسعه
- رتبه بندی ساختار بازار رسانه های تصویری در ایران
- بررسی گرایش مخاطبان به شبکه های تلویزیونی داخلی (آزمون نظریه انتخاب کننده مصرف کننده)
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.