سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی جریان آب زیرزمینی در دشت کبودرآهنگ با استفاده از مدل ریاضی MODFLOW

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,687

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WRM04_197

Index date: 22 June 2011

مدلسازی جریان آب زیرزمینی در دشت کبودرآهنگ با استفاده از مدل ریاضی MODFLOW abstract

برنامه ریزی صحیح و تخصیص آب برای مصارف مختلف رکن اصلی توسعه پایدار اقتصادی - اجتماعی کشور به شمار می رود زمینه مطالعه آبهای زیرزمینی بسیار وسیع می باشد که مطالعات هیدروژئولوژیکی هیدروشیمی، هیدرولیک، بیلان، مطالعات طرح های تغذیه مصنوعی از مهمترین آنهاست . استفاده از مدل سازی به عنوان روشی کارامد و کم هزینه بخوبی شناخت ماهیت پیچیده آبخوان را ممکن م یسازد عدم قطعیت Uncertainly در مدلهای جریان آب زیرزمینی عمدتا ناشی از خطاهای موجود در شبیه سازی مقادیر مدل می باشد پس از تعین پارامترهای آبخوان در اثنای واسنجیCalibration مدل و اطمینان از منحصر بفرد بودن (Unique Solution جوابها پس از طی مرحله صحت سنجی Verification می توان به قابل اعتماد بودن مدل صحه گذارد دراین مرحله می توان از مدل شبیه سازی شده جریان آب جهت پیش بینی یا بهینه سازی منابع آب زیرزمینی سیستم آبخوان استفاده نمود و مجموعه ای از برنامه ریزی طراحی یا سیاست های اجرایی توسط بررسی پاسخگویی شبیه سازی آبخوان را مورد تجزیه تحلیل قرار داد.

مدلسازی جریان آب زیرزمینی در دشت کبودرآهنگ با استفاده از مدل ریاضی MODFLOW Keywords:

مدلسازی جریان آب زیرزمینی در دشت کبودرآهنگ با استفاده از مدل ریاضی MODFLOW authors

عبداله طاهری تیزرو

استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه بوعلی سینا همدان

محمد زارع

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب

محمد الیاسی

دانشجوی سابق کارشناسی ارشد عمران آب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بی نام، 383، مطالعات نیمه تفصیلی منابع آب زیرزمینی محدوده ...
قیهی راد، ش.، 1378، تغذیه آبهای زیرزمینی در فرآیند نفوذ ...
رسولی، ی13800، شبیه سازی جریان آب زیرزمینی شت فشاویه با ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدلسازی جریان آب زیرزمینی در دشت کبودرآهنگ با استفاده از مدل ریاضی MODFLOW" توسط عبداله طاهری تیزرو، استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه بوعلی سینا همدان؛ محمد زارع، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب؛ محمد الیاسی، دانشجوی سابق کارشناسی ارشد عمران آب نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدلسازی ، واسنجی، شبیه سازی ، مدل تفهیمی، عدم قطعیت، صحت سنجی، دشت کبودراهنگ هستند. این مقاله در تاریخ 1 تیر 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2687 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برنامه ریزی صحیح و تخصیص آب برای مصارف مختلف رکن اصلی توسعه پایدار اقتصادی - اجتماعی کشور به شمار می رود زمینه مطالعه آبهای زیرزمینی بسیار وسیع می باشد که مطالعات هیدروژئولوژیکی هیدروشیمی، هیدرولیک، بیلان، مطالعات طرح های تغذیه مصنوعی از مهمترین آنهاست . استفاده از مدل سازی به عنوان روشی کارامد و کم هزینه بخوبی شناخت ماهیت پیچیده آبخوان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی جریان آب زیرزمینی در دشت کبودرآهنگ با استفاده از مدل ریاضی MODFLOW با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.