سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

خلاقیت علمی و تولید علم در دوران کرونا و پس از آن

Publish Year: 1399
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 491

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

COVIDCING01_106

Index date: 31 May 2021

خلاقیت علمی و تولید علم در دوران کرونا و پس از آن abstract

زمینه مساله: اکنون که بیش از یک سال از انتشار ویروس کرونا می گذرد، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالیتوانسته اند در تطبیق با شرایط موجود، روش های مجازی را برای تشکیل کلاس ها و ارائه دروس، تهیه و تدارکببینند. این در حالی است که در سطح بندی آموزش های حضوری و مجازی، اثرگذاری بسیار یایین تری برایروش های آموزش مجازی، تصویر می شود. همچنان که چنین روش های مجازی منجر به کاهش تولید علم وسطح مقاله های علمی در دوران کرونا و نیز یسا کرونا توسط دانشجویان شده است.هدف اصلی: این تحقیق، بعد از تشریح وضعیت فعلی آموزش های مجازی، و تبیین نقاظ ضعف آن، هدف خود راشناسایی راهکارهایی برای افزایش سطح خلاقیت و نیز سطح علمی دانشجویان توضیح می دهد که به عنوانمهمترین اهداف آموزش بیان می شود.روش: تحقیق پیش رو با ا ستفاده از متون آیین نامه های مصوب آموزشی دوره های حضوری و نیز آمارهای تولیدعلم در اسناد کتابخانه ای و نرم افزارهای علمی صورت گرفته و با روش توصیفی و تحلیلی متون و اسناد،راهکارهای را برای بهبود آموزش پذیری دانشجویان پیشنهاد داده است.یافته ها و نتیجه گیری: یافته های تحقیق نشان می دهد مهمترین ویژگی های آموزش و ارائه دروس به صورتحضوری در دانشگاه ها و همچنین اجتماعات فیزیکی دانشجویان، در شیوه های مجازی رعایت نمی گردند. چرا کهاغلب آموزش های مجازی، آن هم در خوش بینانه ترین حالت، صرفا به ارائه صوتی بخشی از محتوای دروسپرداخته می شود؛ اما از خلاقیت های علمی که در مباحثه های استاد و شاگرد در اتاق های اساتید و همچنینکلاس های حضوری روی می دهد، چندان خبری نیست.بنابراین ییشنهاد می شود افزون بر بهبود شیوه های مرسوم تدریس مجازی و عدم اکتفا به تدریس صوتی،زمان خالی از تدریس اساتید که ممکن است به حدود بیست ساعت در هفته برسد، به تقویت ارتباط علمی استاددانشجو با کمک سیستم های مخابراتی و تلفنی یرداخته شود.

خلاقیت علمی و تولید علم در دوران کرونا و پس از آن Keywords:

خلاقیت علمی و تولید علم در دوران کرونا و پس از آن authors

محمدمهدی محب الرحمان

دانش آموخته سطح چهار حوزه علمیه قم، و دانشجوی کارشناسی ارشد فقه و مبانی حقوق، دانشکده الهیات، دانشگاه تهران

مقاله فارسی "خلاقیت علمی و تولید علم در دوران کرونا و پس از آن" توسط محمدمهدی محب الرحمان، دانش آموخته سطح چهار حوزه علمیه قم، و دانشجوی کارشناسی ارشد فقه و مبانی حقوق، دانشکده الهیات، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1399 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی دانشگاه و کووید - ۱۹ پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آموزش مجازی، خلاقیت علمی، تولید علم هستند. این مقاله در تاریخ 10 خرداد 1400 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 491 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زمینه مساله: اکنون که بیش از یک سال از انتشار ویروس کرونا می گذرد، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالیتوانسته اند در تطبیق با شرایط موجود، روش های مجازی را برای تشکیل کلاس ها و ارائه دروس، تهیه و تدارکببینند. این در حالی است که در سطح بندی آموزش های حضوری و مجازی، اثرگذاری بسیار یایین تری برایروش های آموزش ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کرونا طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله خلاقیت علمی و تولید علم در دوران کرونا و پس از آن با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.