تبدیل گیاه دارویی شیرین بیان از یک علف هرز به یک گیاه زراعی

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,223

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCAMJAHROM01_170

تاریخ نمایه سازی: 4 شهریور 1390

Abstract:

گیاه شیرین بیان Glycyrrhiza glabra L. یک گیاه چند ساله از خانواده بقولات Fabaceae است که بواسطه دارا بودن ترکیبات ثانویه دارویی و غذایی مهم در ریشه و ریزوم خود در دنیا حائز اهمیت است اما به دلیل توسعه زیاد ریشه و ریزوم موجب کاهش محصولاتدر مزارع و باغات می گردد سطح زیرکشت گیاهان دارویی در کشور 66 هزار هکتار است که از این مقدار سهم شیرین بیان صفر است بالاترین میزان تولید گیاهان دارویی سال 85 درعرصه های کشور با 2842000 کیلوگرم و بالاترین حجم صادرات گیاهان دارویی مربوط به گیاه شیرین بیان است اما به دلیل برداشتهای بی رویه روندتولید آن رو به کاهش است و رویشگاههای طبیعی آن در معرض خطر قرار دارند. درمناطقی از کشور شیرین بیان به عنوان علف هرز شناخته شده است. و مستعد کشت این گیاه می باشد

Authors

اشکان کاظمی

دانشگاه آزاد اسلامی واحدبیضاء

مجید شریفی تهرانی

دانشگاه شهرکرد

فریده کمانه

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :