الگوی ساختاری تفسیری تاب آوری زنجیره تامین: مطالعه موردی شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر
Publish place: Energy Policy and Planning Research، Vol: 4، Issue: 2
Publish Year: 1397
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 333
This Paper With 32 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_EPPR-4-2_006
Index date: 22 June 2021
الگوی ساختاری تفسیری تاب آوری زنجیره تامین: مطالعه موردی شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر abstract
در چند دهه گذشته، تغییرات سریع محیطی کسب وکار زمینه بروز سطح بالایی از عدم اطمینان و رفتارهای آشفته در زنجیرههای تامین را فراهم کرده است که این روند به همراه خطرات غیرمنتظره و تغییرات اجتنابناپذیر طبیعی نیاز به حالت تابآوری و توسعه این مفهوم در زنجیره تامین شرکتها را افزایش داده است. هدف اصلی این نوشتار، الگوسازی ساختاری تفسیری توانمندسازهای زنجیره تامین تابآور در شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر است. جامعه آماری تحقیق شامل خبرگان و متخصصان دو بخش صنعت و دانشگاه است. جمعآوری دادهها با پرسش نامه محقق ساخته صورت گرفت. در این مقاله، ابتدا با مطالعه ادبیات موضوعی و بهرهگیری از رویکرد تحلیل محتوا، توانمندسازهای تابآوری زنجیره تامین شناسایی شدند. سپس بومیسازی آنها در قلمرو مکانی تحقیق با رویکرد دلفی انجام گرفت. در ادامه، الگوسازی ساختاری توانمندسازها با رهیافت مدلسازی ساختاری تفسیری فازی و اعتبارسنجی آن با رویکرد مدلسازی معادلات ساختاری انجام شد. نتایج تحلیل دادهها نشان داد که توانمندسازهای چابکی، انعطافپذیری، انطباق و سازگاری، و مشاهدهپذیری مهم ترین عوامل موثر در تابآوری زنجیره تامین شرکت توزیع نیروی برق محسوب میشوند که نیازمند تاکید و توجه بیشتر مدیران هستند.
الگوی ساختاری تفسیری تاب آوری زنجیره تامین: مطالعه موردی شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر Keywords:
Supply Chain Resiliency , Structural Equation Modeling , Interpretive Structural Modeling , Power Distribution Company of Bushehr , زنجیره تامین تاب آور , مدلسازی ساختاری تفسیری فازی , شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر
الگوی ساختاری تفسیری تاب آوری زنجیره تامین: مطالعه موردی شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر authors
احمد قربان پور
دانشگاه خلیج فارس
احسان رسولی
دانشگاه خلیج فارس
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :