سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آتریپلکس کانی سنس گونه ای موفق برای مقابله با بیابان زایی در استان مرکزی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,561

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DESERTWETLAND01_001

Index date: 9 September 2011

آتریپلکس کانی سنس گونه ای موفق برای مقابله با بیابان زایی در استان مرکزی abstract

براساس مطالعات انجام شده قسمتهایی از شهرستانهای محلات و دلیجان ساوه و زرندیه در اقلیم خشک کشور واقع شده اند علاوه بر عوامل اقلیمی حاکم براین منطاق بهره برداریهای بی رویه از پوشش گیاهی و آبهایزیرزمینی شرایط را به نحوی تغییر داده که حتی حرکت شنهای روان را در بعضی مناطق به همراه داشته است اداره کل منابع طبیعی استان مرکزی با اقدامی در خور توجه و در سطوح وسیع برای مقابله بااین بحران از پروژه تولید و کاشت نهال آتریپلکس کانی سنس MAtriplex canscens استفاده نموده است بررسی های به عمل آمده حاکی از آن است که این پروژه در شهرستانهای زرندیه و ساوه در اطراف کویر میقان اراک بیشترین موفقیت را به همراه داشته و لازم است کماکان این پروژه ادامه یابد.در شهرستان خمین با توجه به تجارب بدست امده اصولا اجرای این پروژه موفق نبوده و با توجه به شرایط اقلیمی عمق آبی و خاکمنطقه متوقف شده و توصیه ای برای ادامه این پروژه در این شهرستان وجود ندارد.

آتریپلکس کانی سنس گونه ای موفق برای مقابله با بیابان زایی در استان مرکزی Keywords:

آتریپلکس کانسنس , مناطق خشک , تولید نهال و بوته کاری , مقابله با بیابان زایی , استان مرکزی

آتریپلکس کانی سنس گونه ای موفق برای مقابله با بیابان زایی در استان مرکزی authors

یوسف یوسفی

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی استان مرکزی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسکندری ذبح الله، 1374: نقش عوامل پدولوژیک در رشد و ...
حنطه عباس .، 1382: بررسی اثرات کشت آتریپلکس کانی‌سنس بر ...
رضایی سید عطا، ملکوتی محمد جعفر .، 1375: بررسی اثرات ... [مقاله کنفرانسی]
رضایی محمود.، جندقی میبدی، 1375: سیر تحول سیاستهای بیابان زدایی ... [مقاله کنفرانسی]
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آتریپلکس کانی سنس گونه ای موفق برای مقابله با بیابان زایی در استان مرکزی" توسط یوسف یوسفی، معاون فنی اداره کل منابع طبیعی استان مرکزی نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مقابله با بیابان زایی و توسعه پایدار تالاب های کویری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آتریپلکس کانسنس، مناطق خشک، تولید نهال و بوته کاری، مقابله با بیابان زایی، استان مرکزی هستند. این مقاله در تاریخ 18 شهریور 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1561 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که براساس مطالعات انجام شده قسمتهایی از شهرستانهای محلات و دلیجان ساوه و زرندیه در اقلیم خشک کشور واقع شده اند علاوه بر عوامل اقلیمی حاکم براین منطاق بهره برداریهای بی رویه از پوشش گیاهی و آبهایزیرزمینی شرایط را به نحوی تغییر داده که حتی حرکت شنهای روان را در بعضی مناطق به همراه داشته است اداره کل منابع طبیعی استان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آتریپلکس کانی سنس گونه ای موفق برای مقابله با بیابان زایی در استان مرکزی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.