Year: 1398
Publish place: Studies of Management and Entrepreneurship، Vol: 5، Issue: 1
COI: JR_SME-5-1_009
Language: PersianView: 88
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
استقرار و توسعه تجارت الکترونیکی باعث پیشرفت اقتصاد کشورها و رونق کسب و کارها گردیده است. این امر باعث تغییر در الگوی رقابت، تغییر در نیازهای بازار، تغییر در سهم بازار کسب و کارها، تغییر در بازار هدف و دامنه آن، تغییر در موجودیت سازمان ها، تغییر در قوانین و مقررات و تغییر در شیوه برنامه ریزی کاری و ... شده است. ولی استقرار و توسعه تجارت الکترونیکی با موانعی روبورست که یکی از مهمترین موانع آن وجود مشکلات فرهنگی، فنی و زیرساختارهاست. از این رو یکی از مهمترین مسائلی که در صنایع و تکنولوژی هیا وارداتی مطرح می شود، بررسی لزوم بومی سازی در آن صنعت می باشد. در این میان تجارت الکترونیک نیز مستثنی نبوده و با توجه به جهانی شدن استفاده از تجارت الکترونیک، وارداتی بودن این تکنولوژی و تفاوت ساختاری بسیار مابین کشور مهد تکنولوژی و سایر کشورهای استفاده کننده، کپی مو به مو کلیه دستورالعمل ها نمی تواند نتایج مطلوبی در پی داشته باشد. با الگوبرداری از کشورهای موفق در توسعه تجارت الکترونیک در می یابیم که تطابق روش ها و بومی سازی آن ها جهت گسترش و موفقیت تجارت الکترونیک امری اجتناب ناپذیر است؛ اما بومی سازی تجارت الکترونیک به چه معناست و چه محدوده و وسعتی را شامل می شود؟ در این مقاله ابتدا موانع و مشکلات توسعه تجارت الکترونیک و کاربردهای مختلف این تکنولوژی بررسی و تحلیل می شود. سپس با مطالعه و الگوبرداری از کشورهای پیشرو، اقدامات انجام شده در ا ین کشورها جهت غلبه بر مشکلات توسعه تجارت الکترونیک مطالعه خواهد شد و در نتیجه قبل از تدوین استراتژی تجارت الکترونیک، مطالعه ای دقیق و عمیق تر راجع به بومی سازی آن طبق عادات، فرهنگ، قوانین، اعتقادات، نیازها و امکانات موجود در کشور انجام می دهیم. در این مقاله مطالعه ای جامع در این زمینه صورت گرفته و راه های پیموده شده توسط کشورهای موفق مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار خواهد گرفت و همچنین گام های پیموده شده در کشور در این راستا بیان می گردد. سپس به نتایج حاصل از مطالعه میدانی از طریق تکمیل پرسشنامه ی تهیه شده که توسط بیش از یکصد نفر از کاربران اینترنت که دارای تجربه تجارت الکترونیک می باشند، تکمیل گردیده و نظریات و تجربیات ایشان جمع بندی گردیده است، اشاره می شود و نتایج مربوطه توسط نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شده و با توجه به مطالب مطالعه شده، و نهایتا اولویت های بومی سازی تجارت الکترونیک در ایران ارائه می گردد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is JR_SME-5-1_009. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1243023/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:غفاری، محسن،1398،بررسی چالش های فرهنگی بومی سازی تجارت الکترونیک در ایران،https://civilica.com/doc/1243023
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- ارزیابی مشارکت عمومی- خصوصی در تامین مالی پروژه های عمران شهری: مورد مطالعه شهرداری سقز
- شناسایی عوامل تاثیرگذار بر رفتار تامین مالی جمعی: مورد مطالعه کارآفرینان شهرستان سقز
- نسبت های مالی موثر بر سلامت مالی: مورد مطالعه تعاونی های شهرستان سقز
- آشنایی با سیستم های اطلاعات حسابداری، تعاریف و مفاهیم
- بررسی تاثیر راحتی ارزیابی محصولات در وب سایت آیلار بر تبلیغات شفاهی با نقش میانجی گری رضایت مشتری (مورد مطالعه: مشتریان وبسایت آیلار)
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- تحلیل شاخص های بازار کار در فصل پاییز ۱۳۹۸
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۳ . تصویر محیط کسب وکار در آستانه تصویب بودجه و برخی آثار بودجه بر مولفه های محیط کسب وکار)
- ارزیابی عملکرد شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی (۱ . ارزیابی اجرای ۱۴ حکم مندرج در ماده (۱۱) قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح قانون حمایت از تولید و اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری»
- ملاحظاتی در تدوین و تنقیح قوانین کسب وکار ( با تاکید بر ضرورت تصویب «قانون جامع مالیاتی»)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.