سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تنوع پرندگان آبزی تالاب نیشکر در چهار فصل سال

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,221

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WETLAND01_023

Index date: 24 September 2011

بررسی تنوع پرندگان آبزی تالاب نیشکر در چهار فصل سال abstract

تنوع و تراکم پرندگان آبزی در تالاب بوجود آمده از زهاب کشت و صنعت های نیشکر امیرکبیر و میرزا کوچک خان(واحدهای غربی)، از مهر ماه 1386 تا شهریور سال 1387 مورد بررسی قرار گرفت. شمارش پرندگان بصورت ماهانه و به روش Total count انجام گرفت. در این بررسی 41 گونه پرنده آبزی شناسایی شد که فلامینگو با جمعیت 71230 قطعه بیشترین و حواصیل زرد با 1 قطعه کم ترین جمعیت را به خود اختصاص دادند. شاخص های تنوع محاسبه شده عبارتند از: شاخص غالبیت گونهای سیمپسون (حداقل در تیر ماه 0/85 و حداکثر در آذر: 0/33 شاخص تنوع گونه ای شانون وینر( حداقل در تیر ماه0/65 و حداکثر در آذر ماه2/452 شاخص غنای گونهای مارگالف (حداقل درفروردین:1/50 و حداکثر در اسفند:3/07 برای بیان اختلاف بین تنوع و جمعیت پرندگان در چهار فصل از آنالیز واریانس یک طرفه با سطح معنی دار 95% استفاده شد. نتایج این آنالیز نشان داد که در تالاب نیشکر اختلاف معنی داری بین چهار فصل از این لحاظ وجود ندارد.

بررسی تنوع پرندگان آبزی تالاب نیشکر در چهار فصل سال Keywords:

بررسی تنوع پرندگان آبزی تالاب نیشکر در چهار فصل سال authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بهباش.، 1381، "تعیین تراکم، پراکنش و تنوع گونه‌ای پرندگان کنار ...
بهروزی راد، ب.1378 "تالاب‌ها در قرن بیست و یکم"، فصلنامه ...
بهروزی راد، ب.، 1378 "تنوع زیستی در تالاب‌ها"، فصلنامه علمی ...
سلیمانی.پ، 1380، "شناسایی و تعیین تراکم و تنوع پرندگان رودخانه ...
کریمی پور دهکردی.الف، مقایسه پراکنش و تنوع گونه‌ای پرندگان آبزی ...
گلستان، و نبوی، .، 1385، "بررسی ارزش‌های زیست محیطی تالاب ...
:مجنویان، . ب، 1377، _ تالابها(طبقه بندی و حفاظت تالابها، ...
هوشمند، ر، 1381، "نقش توسعه نیشکر در آلودگی اب جنوب ...
Burfiwld, I. etal., 2000, "Sustainability of Europs land use" ...
Andrew.E _ Williams.Ph, 1993, "management of rice fiels forwetlands, Water ...
Clergeau, Ph. Etal. 1998, Google site, _ STORE, CONDOR Journal.. ...
Krebs, Charls. 2 001.Ecological Methodology. _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تنوع پرندگان آبزی تالاب نیشکر در چهار فصل سال" توسط بهروز بهروزی راد؛ شیوا بیک؛ حسن قلندری نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی تالاب های ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تالاب انسان ساخت، تنوع، پرندگان آبزی، شاخصهای زیستی هستند. این مقاله در تاریخ 2 مهر 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1221 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تنوع و تراکم پرندگان آبزی در تالاب بوجود آمده از زهاب کشت و صنعت های نیشکر امیرکبیر و میرزا کوچک خان(واحدهای غربی)، از مهر ماه 1386 تا شهریور سال 1387 مورد بررسی قرار گرفت. شمارش پرندگان بصورت ماهانه و به روش Total count انجام گرفت. در این بررسی 41 گونه پرنده آبزی شناسایی شد که فلامینگو با جمعیت 71230 قطعه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تنوع پرندگان آبزی تالاب نیشکر در چهار فصل سال با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.