سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روشهای مختلف بر جداسازی فیتوپلانکتونها

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,081

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WETLAND01_031

Index date: 24 September 2011

بررسی روشهای مختلف بر جداسازی فیتوپلانکتونها abstract

بسیاری از گونه های فیتوپلانکتونی در صنایع مختلف اهمیت و کاربرد فراوان دارند. واردات گونه های میکروجلبکی جهت تغذیه آبزیان همراه با صرف هزینه زیاد میباشد همچنین گونه های وارداتی به دلیل عدم سازگاری با شرایط محیطی منطقه، دارای کارایی بالا نمی باشند. لذا جداسازی گونه های بومی جهت افزایش راندمان رشد، از اهمیت ویژهای برخوردار است. در این تحقیق نمونه برداری از دهانه اروندرود انجام شده است.جداسازی درمحیط کشت گیلارد، با استفاده ازسه روش پلیت –آگار،رقیق سازی و روش سانتریفوژ نورگرایی انجام شد. در سه شدت نوریlux 2500 ، 1500 و 500 با دوره نوری 18 ساعت روشنایی و 4 ساعت تاریکی با شوریهای 25 ، 15 و 5 ppt در نظر گرفته شد. با توجه به نوع فیتوپلانکتونهای مشاهده شده ، تعداد آنها در گروههای مختلف ، همچنین فراوانی و تعداد دیاتومه های رشد یافته در شدتهای نوری و شوریهای مختلف همچنین رقتهای متفاوت مشخص می شود که محیط کشت گیلارد جهت جداسازی دیاتومه ها محیط مناسبی می باشد. با مقایسه تنوع و تعداد گونه های رشد یافته در شدتهای نوری مختلف مشاهده می شود که کاهش نور سبب افزایش تنوع و رشد دیاتومه ها می شود. لذا توصیه می شود جهت جداسازی دیاتومه ها از محیط کشت گیلارد و نور کم استفاده شود. از روش رقیق سازی می توان جهت جداسازی نمونه های متحرک و بدون تحرک استفاده نمود. روش پلیت آگار برای جداسازی نمونه های ثابت مناسب تراست و خالص سازی نیز بهتر و آسانتر انجام میشود. روش سانتریفوژ- نورگرایی برای جداسازی نمونه های متحرک پیشنهاد میشود

بررسی روشهای مختلف بر جداسازی فیتوپلانکتونها Keywords:

بررسی روشهای مختلف بر جداسازی فیتوپلانکتونها authors

سیده زهرا معصومی زاده

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، گروه شیلات

فاطمه نزهت

دانشگاه پیام نور، مرکز فیروزآباد فارس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عربی نژاد، عبدالحلیم سیامر. 1374. گزارش نهایی پروژه جداسازی فیتوپلانکتون ...
معصومی زاده، سیده زهرا. 1383. بررسی روند رشد برخی فیتوپلانکتونهای ...
Graham, Linda E. and Wilcox, Lee W., 2000. Algae. Publ. ...
Lavens, P and Sorgeloos P., 1996. Manual on production and ...
Richmond, Amos., 2004. Hand book of microalgal culture: B iotechnology ...
Rocha, J. M. S., Garcia. J. E. C., Henriques. M. ...
Shannon L. MeseckT, Jennifer H. Alix, Gary H. Wikfors, . ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی روشهای مختلف بر جداسازی فیتوپلانکتونها" توسط سیده زهرا معصومی زاده، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، گروه شیلات؛ فاطمه نزهت، دانشگاه پیام نور، مرکز فیروزآباد فارس نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی تالاب های ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جداسازی،رقیق سازی،پلیت-آگار،نور،شوری، فیتوپلانکتون هستند. این مقاله در تاریخ 2 مهر 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1081 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بسیاری از گونه های فیتوپلانکتونی در صنایع مختلف اهمیت و کاربرد فراوان دارند. واردات گونه های میکروجلبکی جهت تغذیه آبزیان همراه با صرف هزینه زیاد میباشد همچنین گونه های وارداتی به دلیل عدم سازگاری با شرایط محیطی منطقه، دارای کارایی بالا نمی باشند. لذا جداسازی گونه های بومی جهت افزایش راندمان رشد، از اهمیت ویژهای برخوردار است. در این تحقیق ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روشهای مختلف بر جداسازی فیتوپلانکتونها با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.