رابطه بین پایبندی به آموزه های همسرداری اسلام و احساس مثبت نسبت به همسر (در زنان و مردان متاهل از خانواده های فرهنگیان (معلم) ساکن شهر زاهدان)

Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 238

This Paper With 22 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

FNCEFIR01_092

تاریخ نمایه سازی: 12 آبان 1400

Abstract:

مقدمه: این پژوهش با هدف بررسی رابطه ی بین پایبندی به آموزه های همسرداری اسلام و احساس مثبت نسبت بههمسر در زنان و مردان متاهل از خانواده های فرهنگیان (معلم) ساکن شهر زاهدان صورت گرفته است.روش: پژوهش حاضر به صورت یک طرح تحقیقاتی توصیفی (غیر آزمایشی) و از نوع همبستگی انجام شده است. کلیهزنان و مردان متاهل از خانواده های فرهنگیان (معلم) ساکن شهر زاهدان که تعداد آنها ۷۸۱۱ نفر است، جامعه یآماری تحقیق را تشکیل میدهند و حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران، ۲۵۸ نفر برآورد گردید. ابزار جمع آوریداده ها عبارتند از: پرسشنامه پایبندی به آموزه های همسرداری اسلام و احساس مثبت نسبت به همسر. جهت تجزیهو تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS و Smart PLS استفاده گردید.یافته ها: بر اساس تحلیل داده ها مشخص شد که آموزه های همسرداری اسلام با ضریب ۰.۹۰۳ احساس مثبت نسبتبه همسر را پیش بینی می کند؛ از آنجایی که مقدار ضریب پیش بینی کننده بیشتر از ۵/. است، لذا مدل از قدرتپیش بینی بالایی برخوردار است.نتیجه گیری: نتایج تحلیل همبستگی نشان داد که رابطه مثبت و معناداری بین شاخص های پایبندی به آموزه هایهمسرداری اسلام و احساس مثبت نسبت به همسر وجود دارد.

Keywords:

پایبندی به آموزه های همسرداری اسلام , احساس مثبت نسبت به همسر

Authors

نجمه سلمانی

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی، گروه روانشناسی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان

علی فرنام

دانشیار علوم تربیتی و روانشناسی، گروه روانشناسی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان، ایران