سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سیستم های چند عاملی، ابزار جدیدی برای کنترلو مدیریت شبکه های قدرت آینده

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,725

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PSC23_139

Index date: 21 January 2012

سیستم های چند عاملی، ابزار جدیدی برای کنترلو مدیریت شبکه های قدرت آینده abstract

در دهه های آتی، شبکه های قدرت هوشمند با هدف تامین چهار نیاز اصلی امنیت، کیفیت، قابلیت اطمینان و دسترس و در راستای پاسخگویی به تقاضای پذیری(SQRA) تجهیزات میکروپروسسوری برای انرژی مطمئن و با کیفیت شکل می گیرند. حجم عظیم اطلاعات و اهمیت سرعت و دقت در کنترل شبکه، وجود بازارهای گسترده انرژی الکتریکی و میکروگریدها از عواملی هستند که نیاز به اتخاذ روشهای جدید و کارآمد در مدیریت شبکه را آشکار میسازند. عاملهای هوشمند با توجه به ویژگ یهای کم نظیری از قبیل خوداتکایی، ابتکار و نوآوری، توانایی برقراری روابط اجتماعی و واکنش نشان دادن به تغییرات محیط خود، در قالب موجودیت های توانمندی برای شبیه سازی المان های شبکه قدرت و ارتباط متقابل آنها با یکدیگر جلوه نموده اند. استفاده از تئوری سیستم ه ای چندعاملی تکنیک جدیدی برآمده از کاربرد هوش محاسباتی در حل مسائل سیستم های قدرت است که تاکنون در حوزه های مختلفی از شبیه سازی بازارهای انرژی الکتریکی تا یافتن پاسخ بهینه مسائل بهینه سازی شبکه قدرت، کارآیی خود را نشان داده است. در این مقاله ابتدا به بیان م فهوم عاملها، سیستمهای چند عاملی و ویژگیها و توانمندی های این تکنیک می پردازیم و سپس روند بکارگیری آن را در مطالعات مهندسی سیستم های قدرت بررسی می کنیم . در نهایت به این مهم م ی پردازیم که سیستم های چند عاملی میتوانند به عنوان روش مناسبی برایتشکیل و تکامل شبکه های قدرت هوشمند به کار آیند.

سیستم های چند عاملی، ابزار جدیدی برای کنترلو مدیریت شبکه های قدرت آینده Keywords:

سیستم های چند عاملی، ابزار جدیدی برای کنترلو مدیریت شبکه های قدرت آینده authors

شقایق یوسفی

آزمایشگاه مدیریت انرژی

محسن پارسا مقدم

آزمایشگاه مدیریت انرژی

وحید جوهری مجد

آزمایشگاه سیستم های کنترل هوشمند

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
nt/t _ es i s/Ad e n t%20t _ eo ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سیستم های چند عاملی، ابزار جدیدی برای کنترلو مدیریت شبکه های قدرت آینده" توسط شقایق یوسفی، آزمایشگاه مدیریت انرژی؛ محسن پارسا مقدم، آزمایشگاه مدیریت انرژی؛ وحید جوهری مجد، آزمایشگاه سیستم های کنترل هوشمند نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی بیست و سومین کنفرانس بین المللی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جامعه دیجیتال، شبکه قدرت هوشمند، سیست مهای چند عاملی، عامل هوشمند هستند. این مقاله در تاریخ 1 بهمن 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1725 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در دهه های آتی، شبکه های قدرت هوشمند با هدف تامین چهار نیاز اصلی امنیت، کیفیت، قابلیت اطمینان و دسترس و در راستای پاسخگویی به تقاضای پذیری(SQRA) تجهیزات میکروپروسسوری برای انرژی مطمئن و با کیفیت شکل می گیرند. حجم عظیم اطلاعات و اهمیت سرعت و دقت در کنترل شبکه، وجود بازارهای گسترده انرژی الکتریکی و میکروگریدها از عواملی هستند که ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سیستم های چند عاملی، ابزار جدیدی برای کنترلو مدیریت شبکه های قدرت آینده با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.