سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارایه یک مدل مفهومی جهت مدیریت نقاط حادثه خیز ترافیکی با استفاده از GIS

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,069

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCRRAF02_006

Index date: 6 February 2012

ارایه یک مدل مفهومی جهت مدیریت نقاط حادثه خیز ترافیکی با استفاده از GIS abstract

تصادفات و تلفات انسانی از جمله عوارض توسعه ناموزون حمل و نقل می باشد آمار تصادفات درکشور بسیاربالاست بنحوی که درسال 1384بطور متوسط روزانه قریب به 2140 فقره تصادف در کشور روی داده است و این روند با نرخ سالانه درحدود 8الی10 درصد رشد دارد این نوشتار با یک رویکرد توصیفی تحلیلی و استفاده از مطالعات کتابخانه ای سعی در ارایه یک مدلمفهومی برای استفاده در GIS دارد در این راه با توجه به کارهای انجام شده درآمریکا سه نوع ضریب برای همسان سازی انواع تصادفات ارایه می گردد.

ارایه یک مدل مفهومی جهت مدیریت نقاط حادثه خیز ترافیکی با استفاده از GIS Keywords:

ارایه یک مدل مفهومی جهت مدیریت نقاط حادثه خیز ترافیکی با استفاده از GIS authors

نوید یعقوب زاده

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان

پرویز امیری

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسلیمانی کرمانی، محمد رضا و هنی.تهینه، (1388)، »به کارگیری نرم‌افزارهای ...
آمهندسین مشاور بنیاد تافیک ایران، (1386)، » روشهای ثبت تصادفات ...
یعقوب‌زاده، نوید، (1386)، «کاربرد GIS در مدیریت نقاط حادثه‌خیز ترافیکی»، ...
رسولی، علی اکبر، (1384)تحلیلی ب فناوری سیستمهای اطلاعات جغرافیایی، دانشگاه ...
Rowan, J; "Idot GIS Crash Analysis System (GIS/CA). pp. 487-494, ...
Corry. A; "Geographic Information Systems For Spatial Analysis of Traffic ...
Kamriang, T; "A Prototype of GIS Based Traffic Accident Database ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارایه یک مدل مفهومی جهت مدیریت نقاط حادثه خیز ترافیکی با استفاده از GIS" توسط نوید یعقوب زاده، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان؛ پرویز امیری، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی تصادفات جاده ای، سوانح ریلی و هوایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ترافیک، GIS، مدل، تصادف هستند. این مقاله در تاریخ 17 بهمن 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2069 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تصادفات و تلفات انسانی از جمله عوارض توسعه ناموزون حمل و نقل می باشد آمار تصادفات درکشور بسیاربالاست بنحوی که درسال 1384بطور متوسط روزانه قریب به 2140 فقره تصادف در کشور روی داده است و این روند با نرخ سالانه درحدود 8الی10 درصد رشد دارد این نوشتار با یک رویکرد توصیفی تحلیلی و استفاده از مطالعات کتابخانه ای سعی در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارایه یک مدل مفهومی جهت مدیریت نقاط حادثه خیز ترافیکی با استفاده از GIS با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.