سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر همه گیری کوید ۱۹ بر افزایش خشونت خانگی از منظر روان شناسی جنایی

Publish Year: 1400
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 358

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FAMILYRF09_079

Index date: 9 December 2021

تاثیر همه گیری کوید ۱۹ بر افزایش خشونت خانگی از منظر روان شناسی جنایی abstract

خشونت خانگی از جمله پر تکرارترین مصادیق خشونت های میان فردی است. گستردگی دامنه این نوع خشونت، آثار شدید آن بر سلامت جسمی و روانی اعضای خانواده و پایین بودن نرخ گزارش دهی این جرم باعث شده است که اتخاذ تدابیر پیشگیرانه نسبت به آن در توصیه های مراجع مختلف بین المللی تاثیرگذار در حوزه سیاست جنایی، جایگاه برجسته ای داشته باشد. اما شیوع بیماری کوید ۱۹ باعث افزایش این نوع خشونت ها شده است. یافته های این تحقیق، که به روش توصیفی تحلیلی انجام شده است، نشان می دهد که بخش عمده ای از عوامل موثر در افزایش خشونت خانگی در دوران همه گیری کوید ۱۹، جنبه روانی دارند. اضطراب و افسردگی ناشی قرنطینه، فشارهای روانی ناشی از ناامنی های اقتصادی همچون بیکاری، هراس مستمر از ابتلا به بیماری و ینز سوگ و پریشانی ناشی از فوت نزدیکان در اثر بیماری، از مهم ترین عوامل روانی موثر در افزایش خشونت های خانگی در دوران همه گیری کرونا هستند. آگاه سازی اشخاص نسبت به تدابیر خودکنترلی مانند مدیریت خشم، افزایش ظرفیت خدمت رسانی نهادهای حمایتی و مداخله فوری و موثر در موارد حاد به منظور پیشگیری از تکرار جرم، از جمله تدابیری هستند که برای کنترل خشونت خانگی در این دوران باید مورد توجه جدی قرار گیرند.

تاثیر همه گیری کوید ۱۹ بر افزایش خشونت خانگی از منظر روان شناسی جنایی authors

مهدی صبوری پور

استادیار دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی، گروه حقوق جزا و جرم شناسی

شقایق مداحی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی، دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی

مقاله فارسی "تاثیر همه گیری کوید ۱۹ بر افزایش خشونت خانگی از منظر روان شناسی جنایی" توسط مهدی صبوری پور، استادیار دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی، گروه حقوق جزا و جرم شناسی؛ شقایق مداحی زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی، دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی نوشته شده و در سال 1400 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنگره ملی آسیب شناسی خانواده و پنجمین جشنواره ملی خانواده پژوهی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 18 آذر 1400 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 358 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خشونت خانگی از جمله پر تکرارترین مصادیق خشونت های میان فردی است. گستردگی دامنه این نوع خشونت، آثار شدید آن بر سلامت جسمی و روانی اعضای خانواده و پایین بودن نرخ گزارش دهی این جرم باعث شده است که اتخاذ تدابیر پیشگیرانه نسبت به آن در توصیه های مراجع مختلف بین المللی تاثیرگذار در حوزه سیاست جنایی، جایگاه برجسته ای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر همه گیری کوید ۱۹ بر افزایش خشونت خانگی از منظر روان شناسی جنایی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.