سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر جداساز های لرزه ای در پی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,539

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

JOUYBARIAUCIVIL01_038

Index date: 27 April 2012

بررسی اثر جداساز های لرزه ای در پی abstract

جداسازی لرز های یک روش ساده سازه ای برای کاهش یا حذف پتانسیل خسارت زمین لرزه می باشد و در عین حال یک روش طراحی مقاوم محسوب می گردد که به جای افزایش ظرفیت لرزه ای ساز ه، بر مبنای مفهوم کاهش نیاز لرزه ای پایه ریزی شده است. این فناوری را می توان برای کنترل و کاهش خط رپذیری در ساز هها و تأسیسات مهم حیاتی که در هنگام وقوع زلزله باید بدون وقفه عملکرد مطلوبی داشته باشند مورد استفاده قرار داد. در این مقاله با معرفی چند جداساز لرزه ای و مدلسازی انجام شده به بررسی اثر جداسازهای لرزه ای در پی پرداخته شده است و درانتها پس از تجزیه وتحلیل مشخص گردید، استفاده از جداسازهای لرزه ای اثراتی همچون، کاهش تغییر مکان های نسبی طبقات وکاهش خسارات سازه ای و غیر سازه ای را به همراه خواهد داشت. در این روش هدف اصلی، جلوگیری از انتقال مستقیم نیروی زلزله از پی به سازه است. نتایج فوق به علت تغییر بعضی از خواص دینامیکی سازه، یعنی افزایش پریود و میرایی آن بدست می آید، چرا که با افزایش پریود سازه، شتاب سازه در اثر حرکات زمین کاهش یافته و تغییر شکلها به طور محسوسی افت پیدا میکند.

بررسی اثر جداساز های لرزه ای در پی Keywords:

بررسی اثر جداساز های لرزه ای در پی authors

سعید حسامی

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

محمد برارپور

دانشجوی کارشناسی ارشد خاک و پی- دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

بهنام شاکری

کارشناس عمران- دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تهرانی‌زاده، م. و حامدی، "جداسازی لرزه‌ای در مقابل زلزله، پژوهشگاه ...
آشتیانی، م. و همایون شاد، ف.، " طراحی ساختمان با ...
Jangid, R.S., "Optimum frictional elements in sliding Isolation systems", Department ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر جداساز های لرزه ای در پی" توسط سعید حسامی، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل؛ محمد برارپور، دانشجوی کارشناسی ارشد خاک و پی- دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل؛ بهنام شاکری، کارشناس عمران- دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش منطقه ای مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زلزله، میراگر، سیستم های جداساز، دینامیک سازه هستند. این مقاله در تاریخ 8 اردیبهشت 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2539 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جداسازی لرز های یک روش ساده سازه ای برای کاهش یا حذف پتانسیل خسارت زمین لرزه می باشد و در عین حال یک روش طراحی مقاوم محسوب می گردد که به جای افزایش ظرفیت لرزه ای ساز ه، بر مبنای مفهوم کاهش نیاز لرزه ای پایه ریزی شده است. این فناوری را می توان برای کنترل و کاهش خط رپذیری ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر جداساز های لرزه ای در پی با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.