سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کاربرد منطق فازی در مدیریت ریسک با ارائه مدل کاربردی جدید

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 7,826

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

OMRANTOSEE01_250

Index date: 6 May 2012

بررسی کاربرد منطق فازی در مدیریت ریسک با ارائه مدل کاربردی جدید abstract

با بررسی کوتاهی این مسئله قابل مشاهده است که در اکثر پروژه های امروز در کشور و شاید در بسیاری از کشور های جهان از برنامه ریزی های قطعی برای اجرای پروژه های عمرانی استفاره می شود. با توجه به میزان قابلیت اعتماد بسیار پایین برنامه ریزی قطعی و کنترل پروژه بر اساس اینگونه برنامه ریزی ها که در اکثر پروژه های عمرانی به کار می روند، می بایست به دنبال راهی مطمئن تر برای کنترل و تعامل با عدم قطعیت ها معرفی شود تا با مهار خسارات ناشی از عدم دخیل کردن احتمالات گامی در پیشبرد و به ثمر نشستن هر چه بهینه تر اهداف پروژه ها برداشت. پروژه های ساخت و ساز جزء عظیم ترین و مهم ترین بخشها در صنعت بشمار می آیند و طبیعتأ مملو از ریسک های کوچک و بزرگی هستند که می بایست برای آنها برنامه ریزی ویژه ای داشت. مدیریت ریسک به عنوان یکی از مهم ترین بخش های علم مدیریت و خصوصا مدیریت پروژه، وظیفهی افزایش قابلیت اعتماد را بر عهده دارد. در این راستا شیوه های متعددی تاکنون ابداع و معرفی شده است. نظریه اعداد فازی و منطق فازی به عنوان مبحثی نوین با ترکیب شدن با علم مدیریت قادر خواهد بود نقش اساسی و بزرگی را در مدیریت ریسک ایفا کند. بنابراین یکی از این راه ها استفاده از منطق فازی در تحلیل ریسک پروژه هاست. این روش که از ترکیب نظریه اعداد فازی، مدیریت و مهندسی برخاسته است نتایجی متفاوت از روشهای موجود و سنتی ( روش احتمال وقوع * میزان تاثیر ) برای مدیریت ریسک بدست می دهد. لذا در این مقاله با جمع آوری اطلاعات در رابطه با مدیریت ریسک، نظریه اعداد فازی، منطق فازی، نرم افزارMatlabنرم افزار تحلیل آماریSPSS و تجزیه و تحلیل و ترکیب آنها سعی بر ارائه مدلی مشتمل بر 7 مرحله و 20 پله (زیرمرحله) جهت استفاده در پروژه های عمرانی گردیده است.

بررسی کاربرد منطق فازی در مدیریت ریسک با ارائه مدل کاربردی جدید Keywords:

بررسی کاربرد منطق فازی در مدیریت ریسک با ارائه مدل کاربردی جدید authors

سیدمحمد رضوی فلاحیه

دانشآموختهی کارشناسی ارشد مهندسی عمران- مهندسی و مدیریت ساخت

مسعود اولی پور

استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خ

عبدالکریم عباسی دزفولی

استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خ

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- انستیتو مدیریت روژه.1384. استاندارد دانش مدیریت پروژه. ترجمه ح ...
- بوجادزیف، ج؛ بوجادزیف، م. 1381. منطق فازی و کاربردهای ...
- رضوی فلاحیه، _ روش‌ها و کاربرد مدیریت ریسک در ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کاربرد منطق فازی در مدیریت ریسک با ارائه مدل کاربردی جدید" توسط سیدمحمد رضوی فلاحیه، دانشآموختهی کارشناسی ارشد مهندسی عمران- مهندسی و مدیریت ساخت؛ مسعود اولی پور، استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خ؛ عبدالکریم عباسی دزفولی، استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خ نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی عمران توسعه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ریسک، منطق فازی، کنترل پروژه هستند. این مقاله در تاریخ 17 اردیبهشت 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 7826 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با بررسی کوتاهی این مسئله قابل مشاهده است که در اکثر پروژه های امروز در کشور و شاید در بسیاری از کشور های جهان از برنامه ریزی های قطعی برای اجرای پروژه های عمرانی استفاره می شود. با توجه به میزان قابلیت اعتماد بسیار پایین برنامه ریزی قطعی و کنترل پروژه بر اساس اینگونه برنامه ریزی ها که در اکثر ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی منطق فازی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کاربرد منطق فازی در مدیریت ریسک با ارائه مدل کاربردی جدید با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.