سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

باکتری زدایی سطوح توسط پلاسمای سی دی الکتریک در فشارهای مختلف

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,828

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PLASMA01_014

Index date: 8 May 2012

باکتری زدایی سطوح توسط پلاسمای سی دی الکتریک در فشارهای مختلف abstract

در این تحقیق ، نقش فشار در فرآیند باکتری زدایی سطوح از طریق پباسمای تخلیه سد دی الکتریک مورد بررسی قرار می گیرد. میزان تاثیر پلاسما در باکتری زدایی سطح در فشارهای اتمسفری ، 400و 100 میلی بار مطالعه می گردد. نتایج حاکی از آن است که با دور شدن از فشار اتمسفری . کار در فشارهای پایین تر درصد بیشتری از سطح تحت تاثیر پلاسما قرار گرفته و به طبع باکتری زدایی می گردد.

باکتری زدایی سطوح توسط پلاسمای سی دی الکتریک در فشارهای مختلف Keywords:

پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک , باکتری گرم مثبت با سیلوس سابتیلوس , فشار

باکتری زدایی سطوح توسط پلاسمای سی دی الکتریک در فشارهای مختلف authors

سعید جوادی آناقیزی

پژوهشکده لیزر و پلاسما ، دانشگاه شهید بهشتی ، اوین

سهیلا محدث

پژوهشکده لیزر و پلاسما ، دانشگاه شهید بهشتی ، اوین

نسرین نواب صفا

پژوهشکده لیزر و پلاسما ، دانشگاه شهید بهشتی ، اوین

حمیدرضا قمی

پژوهشکده لیزر و پلاسما ، دانشگاه شهید بهشتی ، اوین

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
R E J Sladek and E Stoffels, Phys. D: Appl. ...
M. Laroussi, " IEEE Tran, Plasma Sci., 37 6 714-725 ...
M K Boudam, M Moisan, B Saoudi, C Popovici, N ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "باکتری زدایی سطوح توسط پلاسمای سی دی الکتریک در فشارهای مختلف" توسط سعید جوادی آناقیزی، پژوهشکده لیزر و پلاسما ، دانشگاه شهید بهشتی ، اوین؛ سهیلا محدث، پژوهشکده لیزر و پلاسما ، دانشگاه شهید بهشتی ، اوین؛ نسرین نواب صفا، پژوهشکده لیزر و پلاسما ، دانشگاه شهید بهشتی ، اوین؛ حمیدرضا قمی، پژوهشکده لیزر و پلاسما ، دانشگاه شهید بهشتی ، اوین نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی تخلیه های الکتریکی، پلاسما و مهندسی پلاسما پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک ، باکتری گرم مثبت با سیلوس سابتیلوس ، فشار هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1828 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق ، نقش فشار در فرآیند باکتری زدایی سطوح از طریق پباسمای تخلیه سد دی الکتریک مورد بررسی قرار می گیرد. میزان تاثیر پلاسما در باکتری زدایی سطح در فشارهای اتمسفری ، 400و 100 میلی بار مطالعه می گردد. نتایج حاکی از آن است که با دور شدن از فشار اتمسفری . کار در فشارهای پایین تر درصد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله باکتری زدایی سطوح توسط پلاسمای سی دی الکتریک در فشارهای مختلف با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.