سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر الگوی تخمیر میوه بلوط (Quercus persica) در شرایط آزمایشگاهی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,561

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MAST01_569

Index date: 8 June 2012

اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر الگوی تخمیر میوه بلوط (Quercus persica) در شرایط آزمایشگاهی abstract

این آزمایش به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر فرایند تخمیر میکروبی میوه بلوط در آزمایشگاه تحقیقاتی تغذیه گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی کرمانشاه و در سال 1389 انجام شد. در این آزمایش تخمیر میکروبی میوه بلوط (Quercus persica) در حضور سطوح0، 250، 375 و 500 میلی گرم پلی اتیلن گلیکول به ازای 5/0 گرم ماده خشک نمونه، در ساعت 24 انکوباسیون و در قالب طرح کاملاً تصادفی مورد مطالعه قرار گرفت. فراسنجه های pH ، کل اسیدهای چرب فرار و جمعیت هولوتریش ها تحت تاثیر سطوح پلی اتیلن گلیکول قرار نگرفت (05/0پلی اتیلن گلیکول افزایش معنی داری داشت(01/0>P)، و بیشترین عملکرد در سطح 500 میلی گرم پلی اتیلن گلیکول مشاهده شد هر چند که با سطح 375 اختلاف معنی دار نداشت(05/0پلی اتیلن گلیکول افزایش پیدا کرد (05/0.>P) اما بین سطوح 250، 375 و 500 میلی گرم پلی اتیلن گلیکول اختلاف معنی دار وجود نداشت (05/0پلی اتیلن گلیکول به دلیل توانایی تشکیل باند با تانن، پتانسیل کاهش اثرات منفی تانن و در نتیجه بهبود تخمیر میکروبی شکمبه را دارد.

اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر الگوی تخمیر میوه بلوط (Quercus persica) در شرایط آزمایشگاهی Keywords:

اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر الگوی تخمیر میوه بلوط (Quercus persica) در شرایط آزمایشگاهی authors

عثمان زمانی

دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه رازی

فردین هژیری

استادیار و دانشیار گروه علوم دامی پردیس کشاورزی دانشگاه رازی

فرخ کفیل زاده

استادیار و دانشیار گروه علوم دامی پردیس کشاورزی دانشگاه رازی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
معصودی نژاد، م، رضازاده، م (1382): مقایسه چهار روش مختلف ...
Abarghuei, M.J., Y. Rouzbehan, D. Alipour. 2010. The influence of ...
Barnett, A. J. G., and R. L. Reid, 1957. Studies ...
Broderick, G.A., and J.H. Kang, 1980. Automated Simultaneous Determination of ...
M onforte -Briceno _ G.E., C.A. S andoval-Castro _ L. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر الگوی تخمیر میوه بلوط (Quercus persica) در شرایط آزمایشگاهی" توسط عثمان زمانی، دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه رازی؛ فردین هژیری، استادیار و دانشیار گروه علوم دامی پردیس کشاورزی دانشگاه رازی؛ فرخ کفیل زاده، استادیار و دانشیار گروه علوم دامی پردیس کشاورزی دانشگاه رازی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پلی اتیلن گلیکول، تانن، فراسنجه های تخمیر، میوه بلوط هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1561 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این آزمایش به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر فرایند تخمیر میکروبی میوه بلوط در آزمایشگاه تحقیقاتی تغذیه گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی کرمانشاه و در سال 1389 انجام شد. در این آزمایش تخمیر میکروبی میوه بلوط (Quercus persica) در حضور سطوح0، 250، 375 و 500 میلی گرم پلی اتیلن گلیکول به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر الگوی تخمیر میوه بلوط (Quercus persica) در شرایط آزمایشگاهی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.