سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت بحران و شبکه حمل و نقل مطالعه موردی مقابله با بحران ترافیکی دراثر وقوع زلزله

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,331

This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CHALOOSCIVIL01_209

Index date: 26 June 2012

مدیریت بحران و شبکه حمل و نقل مطالعه موردی مقابله با بحران ترافیکی دراثر وقوع زلزله abstract

اغلب فاجعه های شهری به سبب وقوع زلزله رخ میدهد تعداد بسیاری از شهرهای دارای تراکم جمعیتی و ساختمانی بالا روی کمربند های زلزله قرار دارند علت اصلی تلفات جانی و خسارتمالی ناشی از زلزله سقوط اجزای ساختمان ها و تاسیسات زیربنایی است زلزله می تواند به شدت به سیستم های حمل و نقل اسیب رساند و آنها را مختل کند هیچ شاخه ای از حمل و نقل از آسیب گسترده زلزله درامان نیست راه ها خطوط راه آهن لوله های گاز خطوط انتقال برق و فرودگاه ها و بنادر ممکن است به کلی نابود شوند وجود امادگی قبلی برای برخورد با بحران یکی از مهمترین عوامل درکاستن صدمات ناشی از حوادث است آمادگی نیروها به عنوان یک عامل مهم برای کاهش خسارات تلقی م یشود آگاه سازی و ایجاد انگیزه همکاری درتدوین برنامه های مطلوب جهت مقابله با بحران از اهمیت خاصی برخوردار است.

مدیریت بحران و شبکه حمل و نقل مطالعه موردی مقابله با بحران ترافیکی دراثر وقوع زلزله Keywords:

مدیریت بحران ـ شبکه های حمل و نقل ـ شریانهای اصلی ـ بحران ترافیک ـ زلزله

مدیریت بحران و شبکه حمل و نقل مطالعه موردی مقابله با بحران ترافیکی دراثر وقوع زلزله authors

مصطفی اخوان صفار

کارشناس ارشد

فرزانه شفیعی

کارشناسی عمران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عبدالرضا امیری، (1387)، " بحرانهای طبیعی و نظم و امنیت ...
علیرضااسماعیلی.، (1388)، "مدیریت بحران در حوزه ترافیک "، انتشارات دانشگاه ...
اف.بی. فاراداین، (1378)، " راهنمای مدیریت سوانح ترافیکی"، نیروی انتظامی ...
دنیش موهان و همکاران، (1387)، "راهنمای آموزشی عملی پیشگیری از ...
پژوهشگاه بین الملی زلزله شناسی(1371)، " بررسی آسیب پذیری تهران ...
کتاکادا، شیرو(2004)، "راهبرد جامع مقابله با زلزله"، دانشگاه کوبه، ژاپن ...
هیرازاوا، یویی چیرو(2004)، " مدیریت بحران های طبیعی"، استانداری استان ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت بحران و شبکه حمل و نقل مطالعه موردی مقابله با بحران ترافیکی دراثر وقوع زلزله" توسط فرهاد کیانی فلاورجانی، کارشناسی ارشد؛ مصطفی اخوان صفار، کارشناس ارشد؛ فرزانه شفیعی، کارشناسی عمران نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی سازه، راه، معماری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت بحران ـ شبکه های حمل و نقل ـ شریانهای اصلی ـ بحران ترافیک ـ زلزله هستند. این مقاله در تاریخ 6 تیر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1331 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اغلب فاجعه های شهری به سبب وقوع زلزله رخ میدهد تعداد بسیاری از شهرهای دارای تراکم جمعیتی و ساختمانی بالا روی کمربند های زلزله قرار دارند علت اصلی تلفات جانی و خسارتمالی ناشی از زلزله سقوط اجزای ساختمان ها و تاسیسات زیربنایی است زلزله می تواند به شدت به سیستم های حمل و نقل اسیب رساند و آنها را مختل ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله و مدیریت بحران طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت بحران و شبکه حمل و نقل مطالعه موردی مقابله با بحران ترافیکی دراثر وقوع زلزله با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.