سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تنوع آنزیم های کاتالاز، پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز در جمعیت های علف هرز تاج خروس(Amaranthus retroflexus L.)

Publish place: Iranian Weed Journal
Publish Year: 1400
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 310

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRANWEED09_038

Index date: 21 August 2022

بررسی تنوع آنزیم های کاتالاز، پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز در جمعیت های علف هرز تاج خروس(Amaranthus retroflexus L.) abstract

تاج خروس ریشه قرمز (.Amaranthus retroflexus L) علف هرزی مهم با پراکنش جهانی می باشد که باعث خسارت های شدید اکولوژیکی و اقتصادی می شود . در این پژوهش، بذور ۱۶ جمعیت تاج خروس جمع آوری شده از اسپانیا، فرانسه و ایران در مزرعه تحقیقات کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی کشت شدند و آنزیمهای کاتالاز، پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز بین جمعیتها مورد ارزیابی قرار گرفتند. با استفاده از داده های حاصل از تجزیه خوشه ای ، جمعیت های تاج خروس گروه بندی شدند. کمترین میزان کاتالاز، پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز متعلق به جمعیتهای همدان ، رشت و شهرری و بیشترین مقدار به ترتیب متعلق به جمعیت های اردبیل ، کوردوبا ۳ و ایلام بودند. دندروگرام حاصل، جمعیتهای تاج خروس را به چهار گروه تقسیم کردند. آنالیز انجام شده تایید کرد که جمعیت های تاج خروس از تنوع بالایی برخوردار هستند. تنوع صفات بیوشیمیایی مشاهده شده در بین اینجمعیت ها نشان داد که جمعیت علفهای هرز برای مقابله با فشارهای گزینش ، بیولوژی خود را تغییر می دهند که این اطلاعات در انتخاب راهبردهای کنترل و مدیریت این علف هرز مهاجم مفید هستند .

بررسی تنوع آنزیم های کاتالاز، پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز در جمعیت های علف هرز تاج خروس(Amaranthus retroflexus L.) Keywords:

بررسی تنوع آنزیم های کاتالاز، پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز در جمعیت های علف هرز تاج خروس(Amaranthus retroflexus L.) authors

شیوا حمیدزاده مقدم

گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه محقق اردبیلی ، اردبیل، ایران

محمدتقی آل ابراهیم

گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه محقق اردبیلی ، اردبیل، ایران

مقاله فارسی "بررسی تنوع آنزیم های کاتالاز، پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز در جمعیت های علف هرز تاج خروس(Amaranthus retroflexus L.)" توسط شیوا حمیدزاده مقدم، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه محقق اردبیلی ، اردبیل، ایران؛ محمدتقی آل ابراهیم، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه محقق اردبیلی ، اردبیل، ایران نوشته شده و در سال 1400 پس از تایید کمیته علمی نهمین همایش علوم علف های هرز ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تجزیه خوشه ای ، تنوع بیوشیمیایی ، علف هرز مهاجم . هستند. این مقاله در تاریخ 30 مرداد 1401 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 310 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تاج خروس ریشه قرمز (.Amaranthus retroflexus L) علف هرزی مهم با پراکنش جهانی می باشد که باعث خسارت های شدید اکولوژیکی و اقتصادی می شود . در این پژوهش، بذور ۱۶ جمعیت تاج خروس جمع آوری شده از اسپانیا، فرانسه و ایران در مزرعه تحقیقات کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی کشت شدند و آنزیمهای کاتالاز، پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز بین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تنوع آنزیم های کاتالاز، پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز در جمعیت های علف هرز تاج خروس(Amaranthus retroflexus L.) با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.