مطالعه تجربی سیستم ذخیره کننده انرژی حرارتی با محفظه ذخیره کننده مکعب مستطیلی شکل

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,598

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ISME20_543

تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1391

Abstract:

با استفاده از سیستمهاینوین ذخیره کننده انرژی حرارتی دربخش تاسیسات می توان برودت و یا گرمایش تولید شده توسط سیستمهای تاسیساتی را درزمان کم باری ذخیره نمود و درساعات اوج مصرف از آن استفاده نمود با این روش علاوه برصرفه جویی درمصرف انرژی و بهینه سازی ان می توان از سیستمهای کوچکتر با سرمایه اولیه کمتر استفاده نمود و فشاربرشبکه را درساعات اوج مصرف کاهش داد دراین مطالعه یک سیستمذخیره کننده انرژی حرارتی با محفظه ذخیره کننده مکعب مستطیل شکل حاوی ماده تغییر فاز دهنده بصورت تجربی مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان دادند که فرایند شارژ سیستم فرایند ذوب به دلیل وجود مکانیزم انتقال حرارت جابجایی آزاد سریع تر از فرایند تخلیه سیستم فرایند انجماد انجام می شود و همچنین افزایش دمای صفحه دما ثابت به میزان 10 درجه سانتی گراد در فرایند ذوب موجب کاهش 42 درصدی درزمان شارژسیستم و دوبرابر شدن سرعت ذخیره انرژی درماده تغییرفاز دهنده شده و همچنین کاهش دمای صفحه به اندازه 5درجه سانتی گراد درفرایند انجماد باعث کاهش 22 درصدی درزمان تخلیه سیستم می شود.

Keywords:

ماده تغییرفاز دهنده - ذخیره سازی انرژی حرارتی - انتقال حرارت

Authors

حمید جاهدی املشی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

بابک کامکاری

دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک

حسین شکوهمند

استادمهندسی مکانیک

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :