سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی مقاومت شیمیایی ژئوممبرینها

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,239

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RCBMNTCE01_009

Index date: 8 July 2012

بررسی مقاومت شیمیایی ژئوممبرینها abstract

کاربرد ژئوممبرین (زمین غشا) به عنوان مصالح ساختمانی مدرن حدودا از سالهای 1950 آغاز گردیده و امروزه استفاده از این گونه مواد بخش جدایی ناپذیری از ساخت سامانه های مختلف به خصوص سامانه های صنعت آب و خاک و بویژه کانالهای انتقال آب و شبکه های آبیاری و زهکشی می باشد. توسعه کاربرد ژئوسنتتیک که ژئوممبرین یکی از زیرشاخه های آن می باشد در مهندسی عمران به خصوص ژئوتکنیک، ژئومحیط و مهندسی هیدرولیک شبیه هیچ یک از مواد همتراز خود شناسایی نمیگردد و یقیناً نباید مشابه سایر مواد ساختمانی مورد ارزیابی قرار داد و در طراحی ها و استفاده از این گونه مصالح فارغ از مسائل مقاومت های فیزیکی آنها، مقاومت و پایداری ژئوسنتتیک ها در مقابل حمله مواد شیمیایی و تاثیر اینگونه حملات با توجه به جمیع جهات مورد بحث و بررسی و ارزیابی قرار گیرد زیرا زمانی اینگونه مواد در دستورکار مورد استفاده قرار می گیرند که هدف بهبود و توسعه خاکهای مساله دار می باشد در مقاله حاضر تاثیر انواع مواد شیمیایی بر روی ژئوممبرین ها به خصوص ژئوممبرین های HDPE و LDPE مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

بررسی مقاومت شیمیایی ژئوممبرینها Keywords:

بررسی مقاومت شیمیایی ژئوممبرینها authors

م خلیلی نوتاش

مهندسی عمران - خاک و پی

مهدی خلیلی نوتاش

مهندسی عمران،کارشناسی ارشد،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رحیمی، ح. قبادی نیا، م. سهرابی، ت. (1386)، کاربرد ژئوسنتتیک‌ها ...
کلورادو، د. ترجمه نورزاد، ر. هجیری آذرم. (1385)، غشای زیرزمینی ...
خلیلی نوتاش، م. خورشیدی، م.خالقی، غ _ (1388)، اجرای ژئوممبرین ...
صهبافر، ن.(1389)، بررسی روشهای جلوگیری از حل شدن مواد محلول ...
Plusquellec , C _ (2004), Application of Geosynthetics in Irrigation ...
_ Koerner, R.M.T(2005), Geomembrane Overview-S ignificance and Background Geosynthetic Research ...
ICO polymers, technical report ISO/TR 7474:1981 ...
Chemicals Resistance Low Density and High Density Polyethylene: ISO/TR 7472 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی مقاومت شیمیایی ژئوممبرینها" توسط م خلیلی نوتاش، مهندسی عمران - خاک و پی؛ مهدی خلیلی نوتاش، مهندسی عمران،کارشناسی ارشد، نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش منطقه ای مصالح ساختمانی و تکنولوژی های نوین در مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خاکهای مساله دار،ژئوسنتتیک ها، ژئوممبرین ها، مقاومت شیمیایی هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1239 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کاربرد ژئوممبرین (زمین غشا) به عنوان مصالح ساختمانی مدرن حدودا از سالهای 1950 آغاز گردیده و امروزه استفاده از این گونه مواد بخش جدایی ناپذیری از ساخت سامانه های مختلف به خصوص سامانه های صنعت آب و خاک و بویژه کانالهای انتقال آب و شبکه های آبیاری و زهکشی می باشد. توسعه کاربرد ژئوسنتتیک که ژئوممبرین یکی از زیرشاخه های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی مقاومت شیمیایی ژئوممبرینها با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.