سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی خشکسالی در استان سمنان با استفاده از شاخص های خشکسالی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,439

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DESERT01_453

Index date: 20 August 2012

بررسی خشکسالی در استان سمنان با استفاده از شاخص های خشکسالی abstract

خشکسالی یکی از پدیده های اقلیمی است که در پهنه وسیعی از کشور ایران به اشکال متفاوت قابل مشاهده است و یا در آینده بروز خواهد نمودکه درهمه شرایط اقلیمی ودرهمه مناطق کره زمین به وقوع می پیوندد. از جمله بلایایی است که بیشترین خسارات مالی را بر جای می گذارد. این پدیده در سال های اخیر منجر به تغییرات قابل توجهی در عناصر هواشناسی و در نتیجه وضعیت منابع سطحی و زیرزمینی تأمین آب در نقاط مختلف شده است. خشکسالی از طریق کاهش تغذیه سفره های آب زیرزمینی از منابع آب سطحی، افزایش برداشت از طریق چاه های عمیق جهت مصارف کشاورزی، افزایش دما و تبخیر و تعرق و تغییر نوع بارش در نتیجه کاهش میزان تغذیه از بارش های جوی و... بر منابع آب های زیرزمینی موثر می باشد. بررسی گسترش مکانی خشکسالی درمدیریت خطرخشکسالی اهمیت دارد. بررسی وضعیت خشکسالی دراستان سمنان هدف این پژوهش است. به این منظوربارندگی سالانه این استان در دوره آماری 1965- 2007 مورد بهرهگیری قرار گرفت. برای پایش خشکسالی از شاخص های زیادی استفاده می شود بدین منظور برای بررسی وضعیت خشکسالی درهرسال با بهرهگیری ازشاخصهای خشکسالی از جمله : درصد نرمال بارندگی( PNPI )، دهک های بارندگی (DPI)، بارش استاندار (SPI) و Z استاندار و میانگین متحرک محاسبه شد.

بررسی خشکسالی در استان سمنان با استفاده از شاخص های خشکسالی Keywords:

بررسی خشکسالی در استان سمنان با استفاده از شاخص های خشکسالی authors

مهین حنیفه پور

دانشجوی کارشناسی ارشد همزیستی با بیابان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بذرافشان، ج وع، خلیلی، 1381، بررسی تطبیقی برخی شاخصهای خشکسالی ...
علیزاده ؛ امین، 1385، « اصول هیدرولوژی کاربردی »، انتشارات ...
کارآموز ؛ محمد و عراقی نژاد : شهاب، 1384، « ...
کاویانی ؛ محمدرضا، علیجانی ؛ بهلول، 1371، « مبانی آب ...
محمدی ؛ حسین، 1384 0« مفاهیم و اصطلاحات آب و ...
مسعودیان ؛ ابوالفضل و کاویانی ؛ محمدرضا، 1387 _ 1 ...
هدوی ؛ محمد، 1374، « هیدرولوژی کاربردی، جلد اول »، ...
Bullock, S. H., 2003. Seasonality, spatial coherence and history of ...
Smith, K. 2OO. assessmment risk and reduction disasters, Environmentl hazards ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی خشکسالی در استان سمنان با استفاده از شاخص های خشکسالی" توسط مهین حنیفه پور، دانشجوی کارشناسی ارشد همزیستی با بیابان نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی بیابان (علوم، فنون و توسعه پایدار) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خشکسالی،استان سمنان ،درصد نرمال بارندگی ،دهک های بارندگی ، بارش استاندار ، Z استاندار هستند. این مقاله در تاریخ 30 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1439 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خشکسالی یکی از پدیده های اقلیمی است که در پهنه وسیعی از کشور ایران به اشکال متفاوت قابل مشاهده است و یا در آینده بروز خواهد نمودکه درهمه شرایط اقلیمی ودرهمه مناطق کره زمین به وقوع می پیوندد. از جمله بلایایی است که بیشترین خسارات مالی را بر جای می گذارد. این پدیده در سال های اخیر منجر به تغییرات ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی خشکسالی در استان سمنان با استفاده از شاخص های خشکسالی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.