سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی امکان استفاده از عصاره پوست انار به عنوان آنتی اکسیدان در روغنهای خوراکی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,375

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FUNCFOOD02_015

Index date: 30 August 2012

بررسی امکان استفاده از عصاره پوست انار به عنوان آنتی اکسیدان در روغنهای خوراکی abstract

در این پژوهش بررسی امکان استخراج، ظرفیت آنتی اکسیدانی و احیاء کنندگی عصاره پوست خارجی انارPunicagranatum و ارزیابی تاثیر آن بر افزایش مقاومت حرارتی و شرایط اکسیداسیون روغن آفتابگردان به عنوان یک سیستم مدل غذایی به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار آنالیز شد.بررسی راندمان عصاره گیری نشان داد که عصارهمتانلی بیشترین راندمان استخراج را داشته است.در بررسی ظرفیت آنتی اکسیدانی به روش فسفومولیبدنیوم نتایج حاکی از آن بود کهعصاره متانلی پوست انار بعد ازα-توکوفرول و مشابه باBHT و آسکوربیک اسید عمل کرده است.عصاره اتانلی پوست انار دارای ظرفیت پایین تر آنتی اکسیدانی نسبت به عصاره متانلی پوست انار می باشد. در ارزیابی قدرت احیاء کنندگی ، عصاره متانلی پوستانار بعد ازα-توکوفرول وBHT قرار می گیرد. عصاره اتانلی پایین ترین ظرفیت احیاء کنندگی را داشته است. نتایج حاصل از آزمونهای اندازه گیری شده (فیزیکی و شیمیایی ) و ضریب ممانعت از اکسایش لیپیدی نشان داد که عصاره متانلی پوست انار بالاترین اثر را نسبت به سایر تیمارهای آنتی اکسیدانی BHT وα- توکوفرول و عصاره اتانلی پوست انار در کاهش اکسیداسیون نمونه روغن آفتابگردان در 80 به مدت 45 ساعت داشته است. ارزیابی مقاومت حرارتی عصاره استخراجی به روش رنسیمت دردماهای 90،120 و150 ) در مقایسه با دو استاندارد α-توکوفرول وBHT نشان داده است که عصاره اتانلی پوست انار دارای بالاترین خصوصیات حملی نسبت به سایر تیمارهای آنتی اکسیدانی است

بررسی امکان استفاده از عصاره پوست انار به عنوان آنتی اکسیدان در روغنهای خوراکی authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حداد خداپرست، محمد حسین، 1373، تکنولوژی روغن های خوراکی، انتشارات ...
ابریشم چی، پوران، 1380، استخراج بهینه عصاره آنتی اکسیدانی برگ ...
احمدی، لطیفه و زندی _ پروین، 1373، بررسی خاصیت آنتی ...
استیری، سید حسین، 1382، استفاده از عصاره گیاه الوئه ورا ...
الهامی راد، امیر حسین _ 1381، آزمایش روغنها و چربیهای ...
Abegoz , B.M . 2002 _ Novel p h enyl ...
- Alumma, P.and J. Pentsub. 1994 _ Prediction of chromato ...
Amarowicz, R. Naczk, M. and Shahidi, F. 2000. Antioxidant activity ...
Ames, B.N.1981. Uric acid provides an antioxidat defense in humans ...
Aoshima, H.Yoshida, Y. and Taniguchi, H. 1986. Reaction between liquid ...
Aruoma, O . I. 1994. Nutrition and health aspects of ...
Birch, G.G., and Parker, K.J. 1974.Vitamine C. Applied Science Publishers, ...
Blazovics, A. and Lugasi, A.2003 _ Reducing power of the ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی امکان استفاده از عصاره پوست انار به عنوان آنتی اکسیدان در روغنهای خوراکی" توسط علی نجفی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ محمد سهرابی بالسینی نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 9 شهریور 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2375 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش بررسی امکان استخراج، ظرفیت آنتی اکسیدانی و احیاء کنندگی عصاره پوست خارجی انارPunicagranatum و ارزیابی تاثیر آن بر افزایش مقاومت حرارتی و شرایط اکسیداسیون روغن آفتابگردان به عنوان یک سیستم مدل غذایی به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار آنالیز شد.بررسی راندمان عصاره گیری نشان داد که عصارهمتانلی بیشترین راندمان استخراج را ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی امکان استفاده از عصاره پوست انار به عنوان آنتی اکسیدان در روغنهای خوراکی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.