بررسی شیوه های کنترل و نظارت براستفاده از کامپیوتر جهت جلوگیری از ورود به سایتهای غیرمجاز و یا استفاده نامناسب دردبیرستانهای متوسطه نظری شهرستان دزفول
Publish place: Regional congress of psychology and education sciences
Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,701
This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCPES01_031
تاریخ نمایه سازی: 11 شهریور 1391
Abstract:
درعصر فناوری اطلاعات همانگونه که مظاهر آن به راحتی قابل توجه است اغلب سازمان ها به صورت قابل توجهی تحت تاثیر این فناوری می باشند و آموزش و پروش نیز از این قاعده مستثنی نیستن دراغلب شهرها و حتی روستاها امروزه کامپیوتر اینترنت وب و ... گسترش یافته است به نحوی که امروزه می بینیم قابلیت دسترسی به اینترنت از طریق تلفن های همراه فراهم آمده است که گسترش روزافزون و بی وقفه آن بدون توجه به زیرساخت و حساسیت هیا فرهنگی و منطقه ای عواقب تکان دهنده ای را به دنبال خواهد داشت به عنوان مثال کمیته سواد فناوری اطلاعاتی شورای ملی پژوهش ایالات متحده یکی از اثرات احتمالی توسعه فناوری اطلاعات درجهان را بیگانه سازی بیان می کند و دراین مورد آوردها ست شواهداخیر و اولیه نشان میدهند که گذراندن حتی زمان اندکی یک یا چند ساعت درروز دراینترنت ممکن است منجر به این شود که برخی از کاربران احساس افسردگی روانی و از خود بیگانگی کنند کمیته سواد فناوری اطلاعاتی شورای ملی پژوهش ایالات متحده ترجمه قاسمی 1382 ص22 به گزارش یونسکو پریسلر 202 بین سالهای 1998 و 2001 به بررسی موانع به کارگیری اینترنت درمدارس پرداخته است.
Authors
غلامرضا اصلانی
اعضا هیئت علمی دانشگاه آزاددزفول
محمدعلی رستمی نژاد
دانشجوی دکتری
مریم ایزی
کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :