سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه شکل پذیری و اتلاف انرژی دیوارهای برشیفولادی با ورقهای موجدارسینوسی و ذوزنقه ای

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,819

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE09_337

Index date: 28 September 2012

مقایسه شکل پذیری و اتلاف انرژی دیوارهای برشیفولادی با ورقهای موجدارسینوسی و ذوزنقه ای abstract

ایده استفاده از دیوارهای برشی فولادی در سازه ها در حدود چهار دهه است که توجه بسیاری از طراحان و محققین را به خود جلب کرده است.این نوع دیوارها به دو صورتسختشده و سختنشده در سازه ها بکار برده می شوند از آنجائیکه استفاده از دیوارهای سختشده بوسیله سختکننده ها سبب افزایش میزان سختی و ظرفیت باربری سازه و ممانعت از ایجاد کمانش کلی در ورقهای ساده و تبدیل آن به کمانش موضعی در محدوده بین سختکننده ها می گردد اما در مقابل دارای هزینه اجرایی بیشتری جهتنصبسختکننده ها و همچنین افزایشوزن سازه نسبتبه مدلهای دیگر می گردد. لذا در این مقاله جهت برآوردن مولفه های قابل قبول دیوارهای سخت شده و رفع معایب برشمرده آنها، از یکسیستم جایگزین به نام ورقهای موجدار استفاده شده است. این نوآوری در ورقهای فولادی دیوارها از این رو بوده استکه در ورقهای موجدار، موجهای موجود در ورق همانند سختکننده در دیوارهای سختشده عمل نموده و همان کارائی دیوارهای سختشده را دارا خواهد بود که از یکسو دارای ظرفیت باربری و اتلاف انرژی و سختی مناسبی می باشد و از سوی دیگر دارای هزینه اجرایی و وزن کمتری در شرایط یکسان طراحی خواهد بود. دیوارهای فولادی با ورقهای موجدار به دو فرم سینوسی و ذوزنقه ای ساخته می شوند. در این مقاله این دو نوع ورق موجدار در داخل پانل قاب یکطبقه ای، متشکل از اعضای مرزی تیر و ستون قرار گرفته و با استفاده از نرم افزار اجزای محدودANSYS به مقایسه رفتار آنها پرداخته شده است. در این نرم افزار مدلها با در نظرگرفتن رفتار غیرخطی ناشی از مصالح و هندسی و با بکار بردن المانهای چهار گره ایShell143 جهت شبیه سازی استفاده شده و مدلها به روش طول کمان تحلیل شده اند. مقایسه نتایج حاصل از این بررسی نشان داده است که دیوارهای دارای ورقهای موجدار ذوزنقه ای دارای ظرفیت باربری و شکل پذیری بیشتری نسبت به ورقهای سینوسی شکل بوده است اما در مقابل اتلافانرژی و سختی این دو نوع دیوار تقریباً یکسان می باشند

مقایسه شکل پذیری و اتلاف انرژی دیوارهای برشیفولادی با ورقهای موجدارسینوسی و ذوزنقه ای Keywords:

دیوار برشی فولادی , ورقهای موجدار سینوسی و ذوزنقه ای , شکل پذیری , اتلاف انرژی

مقایسه شکل پذیری و اتلاف انرژی دیوارهای برشیفولادی با ورقهای موجدارسینوسی و ذوزنقه ای authors

مسعود قلی زاده

هیئت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی، آمل، ایران

یاسر یدالهی

کارشناسارشد سازه، دانشگاه شمال، آمل، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Testing of Corrugated Sheet Steel Shear Walls, " Structuralه 4. ...
Buckling of trapezoidal plate, " Master of Science thesis, University ...
قی زاه، م و یدالهی، ی. (1390)، "اثر تراکم موج ...
Sabouri- Ghomi. S, Gholhaki. M, (208), "Ductility of thin steel ...
Bruneau. M, Bhagwagar. T, (2002), "seismic retrofit of flexible steel ...
Botros. R, (2006), "Nonlinear Finite Elemet Analysis of Corrugated Steel ...
Yazeed, E. and Ahmed, S., (2007), "Design aspects of steel ...
Ahmed, S. and Yazeed, E., (2005), "Plate girders with corrugated ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه شکل پذیری و اتلاف انرژی دیوارهای برشیفولادی با ورقهای موجدارسینوسی و ذوزنقه ای" توسط مسعود قلی زاده، هیئت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی، آمل، ایران؛ یاسر یدالهی، کارشناسارشد سازه، دانشگاه شمال، آمل، ایران نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دیوار برشی فولادی، ورقهای موجدار سینوسی و ذوزنقه ای، شکل پذیری، اتلاف انرژی هستند. این مقاله در تاریخ 7 مهر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1819 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ایده استفاده از دیوارهای برشی فولادی در سازه ها در حدود چهار دهه است که توجه بسیاری از طراحان و محققین را به خود جلب کرده است.این نوع دیوارها به دو صورتسختشده و سختنشده در سازه ها بکار برده می شوند از آنجائیکه استفاده از دیوارهای سختشده بوسیله سختکننده ها سبب افزایش میزان سختی و ظرفیت باربری سازه و ممانعت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه شکل پذیری و اتلاف انرژی دیوارهای برشیفولادی با ورقهای موجدارسینوسی و ذوزنقه ای با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.