سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی هیدرولوژیکی با بهره گیری از روشهای زمین آمار و واسنجی مدل ریاضی HEC-HMS (مطالعه موردی حوضه سد کمال صالح اراک)

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,073

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE09_1276

Index date: 28 September 2012

مدلسازی هیدرولوژیکی با بهره گیری از روشهای زمین آمار و واسنجی مدل ریاضی HEC-HMS (مطالعه موردی حوضه سد کمال صالح اراک) abstract

یکی از مسائل عمده در طراحی پروژه های آبی تخمین رواناب خروجی و حجم سیلاب درمحل انجام طرح است که بارندگی یکی ازمتغیرهای موثر دربراورد آن می باشد درحوضه های فاقد آمار علاوه برتغییرات زمانی بارندگی بررسی تغییرات مکانی آن نیز درمطالعات براورد سیلاب ضروری میب اشد دراین تحقیق درمرحله اول با استفاده از اطلاعات ایستگاه های بارانسنجی و روش کریجینگ برای میان یابی ارتفاع بارندگی به منظور تخمین سیلاب ورودی به حوضه سد کمال صالح رود مورد بررسی قرارگرفته است نتایج نشان داد گریجینگ جوابهای قابل قبولی را ارائه میدهدولی مواردی نظیر عدم نرمال شدن ماه هایی از سال کاهش واریانس با افزایش فاصله برای بعضی از ماه ها و عدم امکان زوج شدن بعضی از ایستگاه ها درداخل شعاع تاثیر استخراج شده از واریوگرام کاربرد آن را با محدودیت هایی همراه می سازد درمرحله دوم با استفاده از اطلاعات بدست آمده از روش کریجینگ و ایستگاه های هیدرومتری داخل حوضه هیدروگراف حاصل از بارندگی با استفاده از مدل ریاضی HEC-HMS محاسبه ودرآن محیط واسنجی شده است.

مدلسازی هیدرولوژیکی با بهره گیری از روشهای زمین آمار و واسنجی مدل ریاضی HEC-HMS (مطالعه موردی حوضه سد کمال صالح اراک) Keywords:

مدلسازی هیدرولوژیکی با بهره گیری از روشهای زمین آمار و واسنجی مدل ریاضی HEC-HMS (مطالعه موردی حوضه سد کمال صالح اراک) authors

محمدرضا حسینخانی

دانش آموخته کارشناسی مهندسی آب دانشگاه اراک

مهنوش مقدسی

استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه اراک

شهلا پایمزد

استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه اراک

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
صفوی، ح. ر.(1385). هیدرولوژی مهندسی، انتشارات ارکان، 620 ص. ...
_ (1387). مدلسازی هیدرولوژیکی، انتشارات دیباگران، 296 ص. ...
آ] محمودیان شوشتری، م . مجدزاده طباطبایی، م . ر ...
موسوی، س . ا (1381) .پهنه بندی قابلیت سیل خیزی ...
مسعودیان سید ابوالفضل، تحلیل ساختار دمای ماهیانه ایران، مجله پژوهشی ...
مدی‌زاده مهیار، مهدیان محمدحسین، حجام براب کارایی روش‌های زمین آماری ...
Hydrologic Engineering Center, 2008 .Hydrologic Modeling S ystem , HEC-HM ...
2, U.S.Army crops of Engi neering, Davis , CA. ...
Malczewski , J. GIS and mulit criteria analysis , jon ...
Verma, A, k. Jha, M, K and Mahana , R, ...
Guevara, E. (2003) Engineering Design Parameters of Storms in Venezuela, ...
Garcia, R. and Schneider, M. (2001) Estimating Maximum Expected Short-Duration ...
Goel, N.K., Kurothe, R.S., Mathur, B.S. and Vogel, R.M. (2000) ...
Tabios, G.Q. and JD .Salas , Acom parative Analysis of ...
Abtew, w. J. Obey sekera, G. shih , spatial Analysis ...
Goo vaerts , P , Geostatistical Approach for Incorporating Elevation ...
kesteven, J., and Hutchinson, M.F., 2001, Spatial Modeling of climate ...
Hargrove W. W., 2001, Interpolation of rainfall in Switzerland using ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدلسازی هیدرولوژیکی با بهره گیری از روشهای زمین آمار و واسنجی مدل ریاضی HEC-HMS (مطالعه موردی حوضه سد کمال صالح اراک)" توسط محمدرضا حسینخانی، دانش آموخته کارشناسی مهندسی آب دانشگاه اراک؛ مهنوش مقدسی، استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه اراک؛ شهلا پایمزد، استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه اراک نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدلسازی هیدرولوژیکی، کریجینگ، سیلاب، واسنجی، مدل HEC-HMS، سدکمال صالح هستند. این مقاله در تاریخ 7 مهر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1073 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مسائل عمده در طراحی پروژه های آبی تخمین رواناب خروجی و حجم سیلاب درمحل انجام طرح است که بارندگی یکی ازمتغیرهای موثر دربراورد آن می باشد درحوضه های فاقد آمار علاوه برتغییرات زمانی بارندگی بررسی تغییرات مکانی آن نیز درمطالعات براورد سیلاب ضروری میب اشد دراین تحقیق درمرحله اول با استفاده از اطلاعات ایستگاه های بارانسنجی و روش ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی هیدرولوژیکی با بهره گیری از روشهای زمین آمار و واسنجی مدل ریاضی HEC-HMS (مطالعه موردی حوضه سد کمال صالح اراک) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.