سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثرسطوح دمایی اصلاح گرمایی بر خواص فیزیکی و ساختاری کاه گندم

Publish Year: 1401
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 262

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AGRISD07_031

Index date: 10 June 2023

اثرسطوح دمایی اصلاح گرمایی بر خواص فیزیکی و ساختاری کاه گندم abstract

استفاده از الیاف طبیعی حاصل از پسماند گیاهان کشاورزی می تواند بهعنوان یکی از مواد جایگزین منابع جنگلی در ساخت فرآورده هایمرکب به صنعت پیشنهاد شود. پرکننده های لیگنوسلولزی به ناپایداری ابعاد فرآورده های مرکب چوبی حاصل منتهی می شود. اصلاححرارتی الیاف لیگنوسلولزی می تواند سبب بهبود ویژگی های فراورده مرکب حاصل شود. کاه گندم با ترکیبات شیمیایی و ساختار آناتومیمشابه چوب، به عنوان یکی از مهم ترین و عمده ترین پسماندهای کشاورزی در ایران، تقریبا در بیشتر نقاط کشور بطور وسیعی کشت میشود. در بررسی اثر شرایط دمایی مختلف اصلاح گرمایی بر کاهش جرم و تغییرات ساختار شیمیایی کاه گندم، به عنوان پرکننده در تولیدچوب پلاستیک مشاهده شد که افت جرم ناشی از اصلاح گرمایی متناسب با افزایش دما، افزایش معنی داری یافت. همچنین، با افزایش دمااز ۱۷۰ به ۲۱۰ درجه سانتیگراد و افزایش افت جرم، نسبت سلولز و لیگنین موجود در کاه گندم افزایش یافت. بر اساس نتایج، متعاقبتجزیه و تغییر ساختار و کاهش مقدار همی سلولزها ناشی از گرمادهی، سلولز و لیگنین افزایش یافت. این پدیده می تواند با کاهش قطبیتپرکننده ی آلی حاصل، به بهبود ویژگی های فرآوردهی چوب پلاستیک حاصل منتهی گردد.

اثرسطوح دمایی اصلاح گرمایی بر خواص فیزیکی و ساختاری کاه گندم Keywords:

اثرسطوح دمایی اصلاح گرمایی بر خواص فیزیکی و ساختاری کاه گندم authors

ساغر گل محمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گرایش کامپوزیت و فرآورده های مرکب سلولزی، گروه مهندسی چوب و فرآورده های سلولزی، دانشگاه علومکشاورزی و منابع طبیعی ساری

سیدمجید ذبیح زاده

هیئت علمی گروه مهندسی چوب و فرآورده های سلولزی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

مریم قربانی

هیئت علمی گروه مهندسی چوب و فرآورده های سلولزی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

فروغ دستوریان

هیئت علمی گروه مهندسی چوب و فرآورده های سلولزی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

مقاله فارسی "اثرسطوح دمایی اصلاح گرمایی بر خواص فیزیکی و ساختاری کاه گندم" توسط ساغر گل محمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد، گرایش کامپوزیت و فرآورده های مرکب سلولزی، گروه مهندسی چوب و فرآورده های سلولزی، دانشگاه علومکشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ سیدمجید ذبیح زاده، هیئت علمی گروه مهندسی چوب و فرآورده های سلولزی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ مریم قربانی، هیئت علمی گروه مهندسی چوب و فرآورده های سلولزی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ فروغ دستوریان، هیئت علمی گروه مهندسی چوب و فرآورده های سلولزی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نوشته شده و در سال 1401 پس از تایید کمیته علمی هفتمین همایش بین المللی مهندسی کشاورزی و محیط زیست با رویکرد توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کاه گندم، اصلاح گرمایی، افت جرم، ترکیبات شیمیایی، چوب پلاستیک هستند. این مقاله در تاریخ 20 خرداد 1402 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 262 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استفاده از الیاف طبیعی حاصل از پسماند گیاهان کشاورزی می تواند بهعنوان یکی از مواد جایگزین منابع جنگلی در ساخت فرآورده هایمرکب به صنعت پیشنهاد شود. پرکننده های لیگنوسلولزی به ناپایداری ابعاد فرآورده های مرکب چوبی حاصل منتهی می شود. اصلاححرارتی الیاف لیگنوسلولزی می تواند سبب بهبود ویژگی های فراورده مرکب حاصل شود. کاه گندم با ترکیبات شیمیایی و ساختار ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی گندم طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله اثرسطوح دمایی اصلاح گرمایی بر خواص فیزیکی و ساختاری کاه گندم با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.